Kiselejtezett parabola antennát mire lehetne felhasználni?
Figyelt kérdés
Az a szép nagy fehér tányér.... Rég nincs használva, most szedtük le a tetőről. Úgy tetszik a formája, gondolkodom milyen új funkciót kaphatna, de még semmi jó ötlet... Végső esetben virág lesz bele ültetve, de inkább valami hasznosabb és jópofabb megoldás kéne...
Kérem, akinek van öt ki ete, írja le! :)
2022. máj. 30. 08:09
3/15 A kérdező kommentje:
:) Van pár lyuk rajta, kifolyna a víz. :) És liba sincs.:)
Mondjuk a lyukak betömhetők akár csavarokkal, akár Pur habbal. Olyanra már gondoltam, hogy lehetne esőbeállò pl...., Ahhoz is be kéne tömni, mint a luditatohoz. :)
2022. máj. 30. 08:53
4/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a hatalmas méretű paraboláról van szó, nem a kisebb fajtáról.
2022. máj. 30. 08:55
5/15 anonim válasza:
Szerintem nincs igénytelenebb annál, mint amikor autógumit, raklapot, bontott téglát, parabolaantennát hasznosítanak újra kerti díszként.
6/15 anonim válasza:
Esetleg valami lámpabúra (fejjel lefelé fordítva)?
Vagy apró ledekkel, mintha csillagok lennének benne?
Amerika kapitány pajzs, ha lefested?
7/15 anonim válasza:
Én nagy teljesítményű mikrohullámú magnetront tettem rá, a szomszéd háza felé irányítottam, és mikrohullámú impulzusakkal bombázom vele a szomszédot míg meg nem halnak. Mivel ő több ezer köbméter vegyszert engedett a zöldséges kertünkre, hogy megöljön minket.
8/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Ilyen "játékszert" szoktak belőle készíteni. https://www.youtube.com/watch?v=ak6BuUQ2-uA&ab_channel=emana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!