Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudnám a szekrényeimet...

Hogyan tudnám a szekrényeimet bezárni?

Figyelt kérdés

Rokon látogatás volt nemrég nálunk, és a dolgaim közül sok minden eltűnt. (már nem először)

Szüleim nem ellenzik a dolgot, sőt támogatják is, viszont azt mondták, hogy úgy mennek csak bele, ha nem kell külön megfúrni a szekrényajtókat, és ha kitalálok olyat, ami kívülről nem látszik feltűnően (szóval lakat és hevederzár kilőve). Az ajtó belsejével azt csinálhatok amit akarok (persze bizonyos keretek között), ha meg tudom úgy oldani a dolgot, hogy ne tudják mások kinyitni, akkor az "áldásukat" adják rá... (ők megbíznak bennem, nem is szoktak turkálni, így nem előlük akarom a dolgaimat elzárni, csak a hétvégi nagy rokonlátogatásnál)

Tudnátok ötleteket adni?

13L

2010. szept. 18. 10:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy mindenki zöld kis mancsot kapott tőlem!

Jöhetnek még az ötletek!

2010. szept. 19. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mekkorák a szekrényeid.Ha könnyen mozdíthatók a hátuljára kellene egy kis furat/6-8 mm/,az első ajtó belsejébe pedig egy kampós facsavar. Mielőtt jönnek a lopósok,a facsavartól áthúzol egy zsineget ,vagy egyszerű vékony kis láncot /pl.mint a mosdókagylón van/ a hátsó furaton és ott rögzíted. Kicsit komplikált elmondani, de egyszerű,nem kell hozzá sok minden
2010. szept. 19. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én javaslatom,ha már így alakult a csláddal,a >mágneses ablakriasztó< ez fél gyufásdoboznyi kis szerkezet,2 részből áll,belül fel lehet ragasztani(öntapadós)egyiket az ajtóra,a másikat az oldalra,hogy csukva összeérjenek.

Ha kinyitják az ajtót.kib@szottul elkezd visítani.Van kapcsolója,hétközben kikapcsolod.

Barkácsboltokban 2,v.4 darabos kiszerelésben árulják,ezer alatt van.

2010. szept. 19. 15:48
 14/14 anonim válasza:
A gyerek aki lop az a szüleitől is ezt látja,hallja.Én pont leszarnám a jó kapcsolatot.A szüleid meg nem tesznek semmit ez az igazi gáz,meg az hogy a saját rokonok elől is zárni kell a szekrényt.
2011. szept. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!