Heggesztettel mar szemuveg nelkul ugy hogy becsuktad a szemed mindig a szikra elott?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 01:14
1/8 anonim válasza:
Orosz rulett. Aznap éjjelre úgy begyulladt a szemem, hogy aludni se bírtam.
2/8 anonim válasza:
igen. másnap a szemészeten kötöttem ki..
3/8 anonim válasza:
Persze, lánghegesztővel többször is, de a szememet nem csuktam be, hogy lássam mit csinálok.
4/8 anonim válasza:
Egy-egy pici heft, nagyon-nagyon ritkán. Ügyelve, hogy a kesztyűvel bőven árnyékoljam az arcomat, és hogy ne lehessen számottevő visszfény se. Túlzás, persze. Akkor is így érdemes gondolni ilyenekre.
6/8 anonim válasza:
Igen, volt, hogy védőgázas hegesztővel hegesztettem és túl sokszor kipislogtam a pajzs mögül.
Szemészet lett a vége este ügyeletben.
Reszelt krumplit tettem a szemhéjamra haverom javaslatára. Bevált, segített.
8/8 anonim válasza:
Max. néhány heftölés erejéig ha nem volt auto pajzs, és a másik kézzel mondjuk fogni kellett épp a munkadarabot. Azért nem javasolnám, de szerencsére szükség sincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!