Radel radiator lab hogy tartja a radiatort?
Figyelt kérdés
Fel fogok szerelni egy radiatort a szokasos lemezes fali tartoval. Nem szokott gond lenni, viszont ez olyan helyen lesz ahol van 2 macska es tuti ra fognak ugrani. Ezert vettem ala tarto labakat is alatamasztani. Valszeg a fali tarto is kibirna de tulparazom kicsit.
Soha nem lattam meg ilyen verziot ezek hol kene tartsak a radiatort?
2022. márc. 11. 21:33
1/2 anonim válasza:
A fali tartó, megfelelő tiplivel felrakva annyira erős, hogy még te magad is ráülhetnél a radiátorra, akkor sem fog leszakadni. De, hogy a kérdésre megadja a választ, ennek nagyrésze belemegy a lapradiátorba, alsó felhajtott lemezre kerül a két lap éle
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, még nem jutottam el addig, hogy kipróbálhassam, bár már fel van rakva a radiátor. Eddig a macskákkal se volt gond.
Tipli erős, fisher, 2x olyan hosszú mint amit adnak hozzá. Elég betekerni, így tuti tart.
2022. márc. 18. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!