Beragadt radiátor szelepet hogyan lehet elmozdítani?
Figyelt kérdés
Radiátor nem fűt, leszedtem a tekerőt. A szelep be van ragadva, de nem tudom megmozdítani. Próbáltam WD40-et, ütögetni, meg csípőfogóval megfogni, egyik se vált be. Van még egyéb tippetek? Szerelőre nem nagyon van pénzem.2021. nov. 3. 14:32
1/4 Alain Delon válasza:
Vegyél másikat. Bemész a szaküzletbe, megmutatod, hogy mi kell, ha már úgyis ki van szerelve.
2/4 Alain Delon válasza:
Ja, hogy csak a tekerőt szedted le! De attól még csinálhatsz egy cserét.
3/4 anonim válasza:
Megfelelő szerszámmal meg lehet mozdítani és utána megjáratni.
A csere az azért nem annyira egyszerű mint pl. egy villanykörténél.
4/4 anonim válasza:
Jól jegyezd meg, hogy a lakásban minden csapot (vízvezetékcsapok a mosdó alatt, mérőóra mellett, radiátorok stb.) legalább félévenként meg kell mozgatni (főleg a melegvízcsapokat) és sosem szabad totálisan KINYITNI, hanem picit visszacsavarni. Szükség esetén lehessen megmozgatni ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!