Járólap lerakása házilag nehez dio?
A konyhában csempéztem, elpiszmogtam a sík fal kialakításával, az első sor felrakásával, onnan gyorsan és jól ment.
A járólapozásba is majdnem belevágtam, de az idő sürgetett, így szakembert hívtam.
Sokba került, de egy cseppet sem bánom, a viszonylag régi, girbegurba házunkba olyan szépen rakta le a lapokat, amire a magam barkácstudásával sosem lettem volna képes.
Precizitással, odafigyeléssel sok esetben jó eredményt lehet elérni, de a jó szakember a rutinjával, a mélyebb tudásával olyan ötleteket tud megvalósítani, ami a laikusnak eszébe sem jut.
70m2 re a szakember 1 millas arajanlatot adott.
(Anglia teruletén elek.)
Ezert merult fel a kerdes.
És azt kiszámoltad, neked mennyibe kerülne? Meg mennyi lenne, ha fel kell szedetni és újra rakatni, hogy hasznalható legyen?
Meg azért az angliai árakat ne magyarul számold, hanem az ottani fizetésekhez képest - akkor közel sem olyan nagy az az ár!
Ha valaki ismeri a videoban lathato szakembert, akkor haladektalanul keressen fel..
https://www.youtube.com/watch?v=CuH0Xml7NL0
Ha jol latom nemzetkozi tapasztalattal rendelkezo kittuno munkaerovel dolgozik.
Segíts egy burkolónak melót azállást szerezni kint, cserébe csinálja meg.
Nem könnyű, bár sok eszköz nem kell. Csempevágót meg tudsz bérelni. Nehéz így azt mondani h állj neki, nem ismerünk. És ehhez rutin, vagy nagy odafigyelés kell. És minden nap nézegetni fogod, szóval 10 évig biztos. De nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!