Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Járólap lerakása házilag...

Járólap lerakása házilag nehez dio?

Figyelt kérdés
Egy furdoszobanyi terueletrol lenne szo. Falon csempe, padlon jarolap.
2022. febr. 14. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Eléggé, mert ha nem jól rakod, akkor egyrészt ronda, de ami még nagyobb gond, hogy nem lesz síkban, hanem összevissza hepehupás, ami utána évekig fog idegesíteni.
2022. febr. 14. 14:12
 2/16 anonim ***** válasza:

A konyhában csempéztem, elpiszmogtam a sík fal kialakításával, az első sor felrakásával, onnan gyorsan és jól ment.

A járólapozásba is majdnem belevágtam, de az idő sürgetett, így szakembert hívtam.

Sokba került, de egy cseppet sem bánom, a viszonylag régi, girbegurba házunkba olyan szépen rakta le a lapokat, amire a magam barkácstudásával sosem lettem volna képes.

Precizitással, odafigyeléssel sok esetben jó eredményt lehet elérni, de a jó szakember a rutinjával, a mélyebb tudásával olyan ötleteket tud megvalósítani, ami a laikusnak eszébe sem jut.

2022. febr. 14. 14:14
 3/16 A kérdező kommentje:

70m2 re a szakember 1 millas arajanlatot adott.

(Anglia teruletén elek.)

Ezert merult fel a kerdes.

2022. febr. 14. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

És azt kiszámoltad, neked mennyibe kerülne? Meg mennyi lenne, ha fel kell szedetni és újra rakatni, hogy hasznalható legyen?

Meg azért az angliai árakat ne magyarul számold, hanem az ottani fizetésekhez képest - akkor közel sem olyan nagy az az ár!

2022. febr. 14. 14:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát magyar bérből brit szakembert megfizetni húzós.
2022. febr. 14. 14:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez kb egy havi fizetés, ez neked túl sok?????
2022. febr. 14. 14:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Lenyegeben azt kerdeztem,hogy nehez-e,mert a (es lenyeg,hogy hol dolgozunk) jelenlegi fizetesi besorolasunkhoz ez nem szamit olcsonak. Az 1 millas ajanlatot atszamoltam forintbe es elosztottam kettovel. Eredetileg itteni ár szerint 2 MFt nak megfelelo osszeget kert. De hogy ne legyen megteveszto.Inkabb koncentraljunk a kerdesre. Szoval nehez dolog. Szerszamom sincs hozza kb.
2022. febr. 14. 14:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Ha valaki ismeri a videoban lathato szakembert, akkor haladektalanul keressen fel..

https://www.youtube.com/watch?v=CuH0Xml7NL0

Ha jol latom nemzetkozi tapasztalattal rendelkezo kittuno munkaerovel dolgozik.

2022. febr. 14. 14:26
 9/16 mindentudó99 ***** válasza:
Falra is raktam már kis felületre. De padlóra lényegesen könnyebb. Ma már olyan segédezközök vannak hogy nagyban megkönnyíti a munkát. Viszont venned kell egy csomó dolgot amit lehet többet nem is használsz. Ha falra is raknád azt ne csináld nem fog menni gyakorlat nélkül. Padlót megpróbálhatod
2022. febr. 14. 14:28
 10/16 anonim ***** válasza:

Segíts egy burkolónak melót azállást szerezni kint, cserébe csinálja meg.

Nem könnyű, bár sok eszköz nem kell. Csempevágót meg tudsz bérelni. Nehéz így azt mondani h állj neki, nem ismerünk. És ehhez rutin, vagy nagy odafigyelés kell. És minden nap nézegetni fogod, szóval 10 évig biztos. De nem lehetetlen.

2022. febr. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!