Milyen színű fugával lehet leginkább elterelni a figyelmet az járólap lerakásakor keletkezett hibakról?
Figyelt kérdés
Adott egy 14 negyzetmeteres helyseg ahol en raktam le a járólapokat. sajnos a vásárláskor nem figyeltem a batch numbert es egy fele lapbol vettem harom felet is.. kb fel mm meretkulonbsegek vannak koztuk sajnos. es mivel nem vagyok rutinos raktam ahogy jott. nagyjabol egyvonalban van mind de a fuga kozok nem egyformak sajnos. Világos szürke járólapok. milyen színű fugát ajánlotok ami leginkább elfedi a pontatlansagot? legyen kontrasztos pl sotetszurke amire ha messzirol ranezek egy egyenes vonalnak tunik vagy inkabb olyan szin ami a lapszinehez leheto legjobban kozelit es inkabb az se latszik hogy hol vannak a kozok?2021. jún. 1. 19:55
A kérdező szavazást indított:
világos legyen, pl feher
lehető legközelebbi szín a járólaphoz de vilagosabb
ugyanolyan mint a járólap (világos szürke)
lehető legközelebbi szín a járólaphoz de sötétebb
sötét szürke?
15 szavazat
1/1 anonim válasza:
esetleg kővágó-lappal nem lehetne a fúgákat "kiegyenesíteni" ha jól van leragasztva, akkor gyönyörűen megoldható, csak poros, koszos, zajos meló, előre nem látható végeredménnyel.
Én megpróbálnám a csiszolást...
De van más is...(sárga)réz csíkokat a fúgákba erőltetni(némi lapcsiszolással)ez jól mutatna, csak baromi szöszmötölős, de a végeredmény csodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!