Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyenek a Parkside gépek?

Senior Séf kérdése:

Milyenek a Parkside gépek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 16:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
42%
A Parkside gépek konténerszám behozott tömegtermékek. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni, mert hullámzó a minőségük a termékpalettán belül. Van ami, nagyon megéri van, ami pedig ipari hulladék kategória. Mindig elhangzik, hogy barkácsolásra alkalmasak évente párszor, azonban azt is figyelembe kell venni, hogy milyen minőségű munkát lehet velük végezni. Hiába csak évente egyszer-kétszer kell, ha a lyuk furásánál eltáncol a fúró, félre vág a dekopír stb. Én félipari körülmények között használok szerszámokat, és vásárlás előtt alaposan tájékozódom. Pont ezért nem ragadtam le egy márkánál, hanem igyekszem a legjobbat venni mindenből a rendelkezésre álló összeg figyelembevételével. Szóval, érdemes jól megnézni, mielőtt vásárolsz belőle.
2021. dec. 25. 13:00
 22/34 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként ez komikus, hogy két hozzászólást szántam arra, hogy leírjam a tapasztalataimat, te meg napokon keresztül ontod a hozzászólásokat, hogy én mekkora fotelszakértő vagyok meg biztosan kereskedő vagyok, hogy érdekemben áll lehúzni a márkát. :) Szerintem kettőnk közül itt nem én akarom bizonyítani, hogy a Parkside sz.r. Leírtam, hogy az. Aki nem hiszi el vagy más tapasztalata van, az ignoráljon, ennyi.
2021. dec. 25. 19:25
 23/34 anonim ***** válasza:
28%
Aki a Parkside gépekkel nagyon elégedett, az igazi szerszámot még nem használt. A semmihez képest persze sokkal jobbak, de ergonómia, precíz munkára alkalmasság, szervizelhetőség alapján a neves gyártók hoz képest nem rúg labdába. A Hilti, a Flex, a Festool nem viccből létezik.
2021. dec. 26. 20:52
 24/34 anonim ***** válasza:
38%

A híres és drága márkák rendszeres szervizigényét valóban nem tudhatják a Parkside gépek felhasználói, ugyanis a Parkside gépeket nem kell állandóan szervizbe hordani, mivel megbízhatóan működnek.

2021. dec. 26. 21:11
 25/34 anonim ***** válasza:
42%

Az "ergonómia" az valóban fontos.

Főleg azoknak akik egész nap csak a gépeiket tapogatják.

Majd megváltozik a véleményed, ha lesz egyszer egy barátnőd...

:)

2021. dec. 26. 21:21
 26/34 anonim ***** válasza:
28%
Egyesek úgy tesznek itt, mintha csúcstechnológiás gépek lennének. :)
2021. dec. 26. 22:10
 27/34 anonim ***** válasza:
31%
A Parkside a szegény ember Makitája. (Az alsó szegmensben már azok is barkácsgépek.)
2021. dec. 26. 22:16
 28/34 anonim ***** válasza:
33%

itt egy kis parkside teszt, hogy mennyre "minőségi"

https://www.youtube.com/watch?v=PHsSkhygYfs

2021. dec. 27. 23:50
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Egy dologra kell figyelni a Parkside nál, mégpedig arra hogy nem szabad megvenni.
2021. dec. 28. 08:09
 30/34 anonim ***** válasza:
60%

Nem is értem ezt a nagy fokú gyűlölködést a Parkside gépekkel szemben. Ezeket az olcsó alapgépeket nem az itt fikázó nagyképű iparosoknak gyártották, hanem az otthoni egyszerű barkácsolóknak, mivel ezek csak BARKÁCSGÉPEK !

(Nem kellene egy Suzukit egy Mercédeszhez hasonlítani!)

Az persze egy másik kérdés, hogy az -aranyárban dolgozó- úgynevezett iparosok, a komoly és drága felszereléseik ellenére sem képesek egyetlen építkezésen sem minőségi munkát végezni.

A mai napig 4 nagy ellenségük van:

a vízszintes,

a függőleges,

a derékszög, és

a megrendelő.

2021. dec. 28. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!