Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyenek a Parkside gépek?

Senior Séf kérdése:

Milyenek a Parkside gépek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 16:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Nagy részük használhatatlan kacat. A performance gépek közül tényleg van egy-két használható darab,otthoni barkács célra megfelelőek, de pl. a Milwaukee gépekhez hasonlítani ezeket erős túlzás.
2021. dec. 23. 20:57
 12/34 anonim ***** válasza:
2021. dec. 24. 01:25
 13/34 anonim ***** válasza:
58%
Ezekkel a tesztekkel az a baj, hogy nem tartós tesztek... Nálunk Parkside gépekkel mindig az volt, hogy amikor működött, akkor valóban tette a dolgát, de amikor hosszú állás után kellett volna, akkor elővettük és nem működött. Irtó kellemetlen tud lenni, hogy betervez valamit az ember és a tökéletes állapotban eltárolt eszköz nem akar megmukkanni sem. De mindenki azt vesz amit akar, elfogadom, hogy erre is van igény.
2021. dec. 24. 02:07
 14/34 anonim ***** válasza:
64%

Saját műhelyem és sokféle gépem is van.

Amióta átálltam a 20 V-os Parkside akkus gépekre, azóta -szinte- elő sem veszem a kábeleseket.

Legutóbb pl. egy "belátást gátló" kerítést csináltam zártszelvényből és arra csavaroztam a trapézlemezeket a 2 Ah-ás akkus csavarbehajtóval. Direkt megszámoltam a végén és az a végeredmény az, hogy 96 db önmetsző csavar lett behajtva egyetlen feltöltéssel.

A gyakorlati tapasztalataim alapján nálam beváltak ezek az olcsó Perkside gépek, ezért nem nagyon érdekel a fotelből okoskodók fikázó véleménye.

2021. dec. 24. 14:47
 15/34 anonim ***** válasza:
56%
Nekem meg ez a tapasztalatom, amit leírtam. De tudom, más tapasztalata az mindig fotelből okoskodás...
2021. dec. 24. 16:39
 16/34 anonim ***** válasza:
33%
A Parkside szektásokkal nem érdemes küzdeni ;)
2021. dec. 24. 20:36
 17/34 anonim ***** válasza:
58%

Szekták? Egy szerszámgép kategóriában? Ezek nem szekták, hanem a forgalmazók és kereskedők agymenései és egymás degradálása. Ezt a vitát nem a felhasználók generálják, hanem a forgalmazók. Fájdalmas nekik a forgalom kiesés, amit a Parkside gépek megjelenése és valós minősége okoz.

Egy vicc amit a fórumokon előadnak, de jelenleg vesztésre állnak.

Reméljük, hogy képesek lesznek lejjebb vinni a Makita és hasonló gépek árait vagy Parkside-ból fog állni a szerszámvilág :)

2021. dec. 24. 21:37
 18/34 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos mára sok nagynevű cég már csak a régi fényéből él miközben ipari hulladékokat gyárt.

A Bosch-ban is Hyundai-ban csalódtam, legutóbb meg az Einhell körfűrészem műanyagrészei kezdtek el -mézszerűen- undorítóan ragadni.

Amúgy lehet szidni a Parkside gépeket, de hihetetlen mennyiséget adnak el belőle világszerte és Magyarországon is.

A 3 év garancia és az igen olcsó ára miatt verhetetlen.

2021. dec. 24. 22:25
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy lehet szidni a Parkside gépeket, de hihetetlen mennyiséget adnak el belőle világszerte"

Ha párizsiból többet adnak el mint kobe marhából, akkor a párizsi a minőségi hús....... értem, világos.

"az Einhell körfűrészem műanyagrészei kezdtek el -mézszerűen- undorítóan ragadni."

No, eddig azt állították a parkside hívők, hogy az Einhell gyártja a parkside-ot. Most akkor hogy is van ez?

2021. dec. 25. 11:02
 20/34 qkker1 ***** válasza:

"No, eddig azt állították a parkside hívők, hogy az Einhell gyártja a parkside-ot. Most akkor hogy is van ez?"

Ez kb. tíz éve /amikor megjelent a Parkside/ volt igaz.

2021. dec. 25. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!