Milyenek a Parkside gépek?
Saját műhelyem és sokféle gépem is van.
Amióta átálltam a 20 V-os Parkside akkus gépekre, azóta -szinte- elő sem veszem a kábeleseket.
Legutóbb pl. egy "belátást gátló" kerítést csináltam zártszelvényből és arra csavaroztam a trapézlemezeket a 2 Ah-ás akkus csavarbehajtóval. Direkt megszámoltam a végén és az a végeredmény az, hogy 96 db önmetsző csavar lett behajtva egyetlen feltöltéssel.
A gyakorlati tapasztalataim alapján nálam beváltak ezek az olcsó Perkside gépek, ezért nem nagyon érdekel a fotelből okoskodók fikázó véleménye.
Szekták? Egy szerszámgép kategóriában? Ezek nem szekták, hanem a forgalmazók és kereskedők agymenései és egymás degradálása. Ezt a vitát nem a felhasználók generálják, hanem a forgalmazók. Fájdalmas nekik a forgalom kiesés, amit a Parkside gépek megjelenése és valós minősége okoz.
Egy vicc amit a fórumokon előadnak, de jelenleg vesztésre állnak.
Reméljük, hogy képesek lesznek lejjebb vinni a Makita és hasonló gépek árait vagy Parkside-ból fog állni a szerszámvilág :)
Sajnos mára sok nagynevű cég már csak a régi fényéből él miközben ipari hulladékokat gyárt.
A Bosch-ban is Hyundai-ban csalódtam, legutóbb meg az Einhell körfűrészem műanyagrészei kezdtek el -mézszerűen- undorítóan ragadni.
Amúgy lehet szidni a Parkside gépeket, de hihetetlen mennyiséget adnak el belőle világszerte és Magyarországon is.
A 3 év garancia és az igen olcsó ára miatt verhetetlen.
"Amúgy lehet szidni a Parkside gépeket, de hihetetlen mennyiséget adnak el belőle világszerte"
Ha párizsiból többet adnak el mint kobe marhából, akkor a párizsi a minőségi hús....... értem, világos.
"az Einhell körfűrészem műanyagrészei kezdtek el -mézszerűen- undorítóan ragadni."
No, eddig azt állították a parkside hívők, hogy az Einhell gyártja a parkside-ot. Most akkor hogy is van ez?
"No, eddig azt állították a parkside hívők, hogy az Einhell gyártja a parkside-ot. Most akkor hogy is van ez?"
Ez kb. tíz éve /amikor megjelent a Parkside/ volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!