Milyen magasnyomású mosót lenne érdemes vennem?
Elsősorban autómosásra használnám. Árban max 150eFt.
Volt egy 100 baros Makitám, de az inkább csak játékszer, nem sokkal ért többet, mint a sima slag. Ennél használhatóbbat, komolyabbat szeretnék venni.
Ez leviszi még a festéket is a Suzukidról.
Nekünk ilyen van, brutális, ennyiért működőképesen ajándék. Volt egy nagy ipari Kaercherünk, a teljesítményével nem volt gond, de amikor már másodjára hullott szét, és alkalmanként 3 kilóba fájt a javítása túladtunk rajta. Az a baj a Kaercherrel, hogy 2880-as fordulatú, ezt pedig hosszútávon a dugattyúk, mechanika nem díjazza. Átpártoltunk Kranzlere, meg van egy melegvizes Nilfisk, azok 1440-esek, szépen ketyerésznek,tolják a vizet ezerrel, évek óta nincs gond velük.
Otthonra várd meg,amíg lesz a Lidl-ben Parkside(én is arra várok)
Már van egy,-a tavasszal lesz 4 éves,eddig gond nélküli.
De mindenképp olyat,ami forgó vízsugaras!
Vannak Parkside gépeim. Nem mondom hogy a leggagyibb kínai bóvli kategória, de nem is vágom magam hanyatt a minőségtől. Ha már ennyi pénzt kiadok érte, akkor hosszú tárva terveznék a géppel.
A Parksidehoz ha kell valami kiegészítő, fúvóka, vagy alkatrész, azt ugyanúgy bárhol megkapom, mint egy Kärcher/Bosch/Makitához? Nekem ez a félelmem, a ralatív olcsó ára ellenére. Na meg a nyitásra a tolongás a Lidl előtt... aztán azt a pár darabot azonnal el is kapkodják.
A magasnyomásút azért nem kapkodják el...legalább is itt Szegeden. Még napok múlva is van.
A rászánt pénzből 4~5 kijön...
3 év a gari,-én is azért akarok másikat(is),mert a másik háznál is kéne egy,de leginkább a garancia,-ha esetleg bexarik a régi,az új garijával javíttatnám....
A nagynyomású csövek már szinte mindegyik gépen csereszabatosak,hisz szabvány a csatlakozó, valamint a forgó vízsugaras lándzsa a Karcheré jó a pisztolyba.
Parkisdenál sem a leggyengébbet, legolcsóbbat venném, hanem a 180 baros Performance-t.
Én ebben nem vagyok biztos, hogy ugyanaz a csatlakozóvan minden gépen. Pl a Makitámhoz se a Kärcher nem volt jó, de a Parkside se. Sőt a PS-nek és a Kärchernek sem volt tökegyforma a csatlakozója. De közben keresgéltem, pár ezer forintért pl Aliexpressről lehet átalakító adaptert rendelni.
Úgy látom február környékén szoktak ezek a gépek lenni a Lidlben. Addig lehet hogy valóban kivárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!