Magasnyomású mosót akarok venni, olyan 30-40 körüli áron. Valakinek tapasztalt? Milyet érdemes venni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 12:25
1/4 anonim válasza:
Tegyél még hozzá egy huszast. Válassz egy Nilfisk-et. A kärcher átment a bóvli kategóriába. Hegyekben álnak a szervizekben a 2-3 éves szétrepedt szivattús gépeik.
2/4 subrette válasza:
Nekünk Kärcher KHP 4 van. 150 EUR volt, azaz kb. 49000 Ft. A ház körül nagyon jól használható, semmi gondunk nincs vele. Kétféle fúvóka van hozzá, egy normál (ahol szabályozható vízsugár erőssége) és egy szennymaró, lüktető vízsugárral. Az minden szennyeződést lehoz.
3/4 anonim válasza:
3 év garit ad a makita és minden nagyobb városban van szinte szervízpont vagy üzlet ahol felveszik hiba esetén és oda küldik vissza tök ingyen. Nekünk is az van. Ne a legolcsóbbat hanem egy picit jobbat vegyél.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A szerszámaim java része makita, meg is vagyok velük elégedve. Mosónál bizonytalanodtam el, mert olvastam róla pár rossz véleményt is.
2020. febr. 3. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!