Lidl újságban meghirdetett termékek meddig lehetnek elérhetőek az üzletben?
Ráadásul a BF hétvégén még a szokásosnál is nagyobb volt a lerablás..
De írtam az előbb, írj a vevőszolgálatnak!
A felvásárlást illetően: nem értem, hogy lehet egyszerre többtucatot vásárolni... Ki van írva _minden_ termék esetén, hogy értékesítés csak háztartási mennyiségben... Vagy a felvásárlók kiscsaláddal mennek, és úgy vásárolnak?
"Arra gondoltam amelyik még a nov. 25-i újságban volt"
Sajnos azt már nem tudom ,tudjuk megnézni. De ilyen szinte egész évben kapható náluk. Persze az ár változó, főleg, hogy mostanában azért olcsóbb, mert akku meg töltő nincs hozzá. Az enyémhez még igen, azért volt drágább.
"A felvásárlást illetően: nem értem, hogy lehet egyszerre többtucatot vásárolni."
Visznek magokkal néhány embert, aki megveszi az engedélyezett 3 darabot, és a pénztár után átadják a neppernek.
Az újságban benne szokott lenni hogy mettől meddig érvényes az ajánlat. Általában csütörtöktől rá következő szerdáig szokott lenni. De barkácsgépek sokszor csak hétfőtől vannak. Szerda este a következő akció kezdetekor, ha még maradt is készlet, általában már bepakolják.
A november 25-ei készletet valószínűbb hogy már nem találod meg.
Off...
Én 3 éve vettem,csak akkor még 7ezer ft volt. Odamentem nyitásra(7:00),akkor tolongás volt.
Rokon dolgozott ott,a pénztárgép alapján 3/4 8-kor vitték el az utolsót!
Egyébként NEM pájzolhatják be,tarthatják a raktárban,szigorú a felső vezetés,megbüntetik a dolgozókat.
Az említett gép az újság szerint csak 25-n volt akciós,tehát nem 25-től...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!