Budapesten melyik Lidl üzletekben van legnagyobb választék szerszámokból?
Figyelt kérdés
Parkside2021. aug. 28. 14:28
1/8 anonim válasza:
Egyikben sem, a lidl nem barkácsáruház.
2/8 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére számtalan szerszám van némelyikben
2021. aug. 28. 16:22
3/8 Hintalow válasza:
Logikai alapon a területre legnagyobb üzleteikben. Csak mivel ezt a szempontot nem tartják nyilván a boltjaiknál, ìgy sajnos elèg zsákutca 🤷
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, de én nem vagyok itt jártas, ezért nemtom melyikek a nagyobbak
2021. aug. 28. 16:31
5/8 anonim válasza:
Amikor szerszám akció van, akkor szinte mindegyikben van, egyébként meg sehol nincs. Tehát szerszámok csak időszakosan kaphatók a Lidl-ben és csak azok, amiket éppen meghirdetnek.
6/8 anonim válasza:
Ezzel így nem értek egyet. Óbudán pl. a Búza utca és Huszti út találkozásánál ami van Lidl, ott mindig relatíve sok szerszám, barkácsáru van, 2 komplett sor hátul. Abban a Lidl-ben pedig ami a Hungária úton van, a hős utca MOL kút mögött, elvétve van 1-2 barkácsáru, vagy egyáltalán nincs.
7/8 anonim válasza:
#6 Vagyok, hozzáteszem hogy Budapestről beszéltem.
8/8 anonim válasza:
Akkor elnézést kérek, itt a dél-pesti részen (18-ker) csak akkor van szerszám, ha meghirdetik. A kisebb üzleteikben (Nagykőrösi út) pedig az is elfogy már reggel nyitáskor, ha valami kurrensebb cuccról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!