Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lidl újságban meghirdetett...

Lidl újságban meghirdetett termékek meddig lehetnek elérhetőek az üzletben?

Figyelt kérdés
November 25.-től érvényes akciós újságban van egy Parkside csavarozógép, de sajnos csak most láttam az újságot. Lehetséges hogy kapható még valamelyik boltban (ha nem fogyott el), vagy mivel dec. 3-tól új akciók vannak, ezeket már nem lehet kapni ilyenkor?

2021. dec. 4. 10:41
1 2
 1/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
87%

Nyilván ha marad valamiből még, akkor nem dugják el a vásárlók elől, hanem áthelyezik máshová, ahonnan ugyanúgy meg tudod vásárolni. Ha meg elfogyott már, akkor úgy sincsen.

Nem igazán értem a kérdésedet amúgy. :D

2021. dec. 4. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
A legtöbb ilyen termék nyitás után 2 percig érhető el. Nézd meg mit összeveszekednek az emberek csütörtökönként a Lidl előtt 6:55 perckor.
2021. dec. 4. 11:18
 3/16 qkker1 ***** válasza:
78%
Azt a típust pont elkapkodták, a nepperek tízesével vitték, és most gusztustalan áron hirdetik.
2021. dec. 4. 11:42
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen műszaki termékeket a nepperek kapkodják el 5 perc alatt, a ruhaneműket meg a butikusok, vásárosok. Aztán árulják dupla áron. 2nek igaza van. Szinte verekednek mikor kezdődik egy ilyen akció. "Én már itt voltam rég, maga most jött." Tiszta balkán.
2021. dec. 4. 11:48
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Nézd meg. Ami marad, azt kicsivel odébb teszik, hogy legyen helye az újnak.

Sokmindenből van, marad.

2021. dec. 4. 12:08
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
A készlet erejéig, vagy az ajánlat lejártáig.
2021. dec. 4. 12:19
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, sajnos az van, amit az előzőek leírtak...

De esetleg érdemes írni e-mailt a vevőszolgálatnak! Nálam már előfordult, hogy áthozatták másik boltból, és a pénztárnál átvehettem. De ez nem műszaki termék volt, hanem valami sütési kellék pár évvel ezelőtt...

2021. dec. 4. 12:47
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom milyenre gondolsz, de ilyen marok akkus csavarhúzót ma is láttam a Lidl-ben.
2021. dec. 4. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Illetve akkus ütvecsavarozó is volt.
2021. dec. 4. 12:54
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat.

Arra gondoltam amelyik még a nov. 25-i újságban volt, Black Friday ajánlat, akkus fúró-csavarozó 13.000 Ft-ért. Hallottam olyan boltokról ahol még napokkal az akció kezdete után is volt vagy 20 db (csak nem itt, Győr környékén), ezért gondoltam hogy nem biztos hogy mindenhol elfogyott.

2021. dec. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!