Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fég c13 kazán,nem lobban be...

Fég c13 kazán,nem lobban be az őrláng?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kialudt a fég c13 típúsu kazánunk, légtelenítettem,(kieresztettem fent a levegőt) engedttem bele egy kis vízet,ahol értem kiporszívoztam, ki fújtam a hőelosztónak a csővét, mostmár ég, de nem lobban be, hiába tekerem fel a szóba termosztatot az kattan rendesen, persze ez igy szombat este:)?

#cirkó #őrláng #Fég c 13
2021. nov. 27. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Hallgasd meg,hogy működik-e a keringető szivattyú,mert ha nem,akkor nincs ami kinyitná a gázszelepet. Ha esetleg Grundfos szivattyúd van,akkor az áramlási sebességet is tudod szabályozni.Érdemes próbaképpen átállítani rövid időre nagyobb fokozatra. Petsze így látatlanban, nehéz segíteni.

Sok sikert!

2022. jan. 23. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, koszi, novemberi story volt, szerelo meg oldotta, a szivattyuval minden oke volt,a tobbit mar nem is tudom mi volt, de nő ként valamit el allitottam rajta, amit egy regi szerelo ismeros ajanlott telefonba, a gaz lang magassagot,(most az nem volt megoldas) de mostmar remelem meg egy darabig nyugi lesz 😅
2022. jan. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!