FÉG kazán őrlángja pár perc működés után elalszik. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy régi kis FÉG kazánunk a lakásban, vízátfolyós,
Feltöltöttem a rendszert vízzel, beindítottam, és pár perc működés után az őrláng egy halk pukkanás után elalszik.
Mi lehet a baja?
Az lehet baj ha tűl sok víz van a rendszerben?
Mert a gázszerelő volt itt "megszerelni" de miután elment ugyanúgy kialudt.
2020. okt. 9. 18:07
1/7 anonim válasza:
Talán el van dugulva az őrlánghoz vezető csövecske.Szinte hajszál vékony a cső lumene, egy sodrott rézkábel egyik elemi szálát próbáld meg bedugni a szennyeződés kipiszkálásához vagy bicikli pumpával fújd át.
2/7 A kérdező kommentje:
A szerelő ezt tisztította ki elvileg....
2020. okt. 9. 18:24
4/7 mindentudó99 válasza:
Így vagy hőelemet cserèlni. Vagy megnézed beleér e rendesen az őrlàng a hőelembe
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat :)
Akkor mégis visszahívom az embert... én nem merek nekiállni :D
2020. okt. 9. 18:50
6/7 anonim válasza:
Ha megtetted amit az 1. válaszoló írt,ne mélyedj bele jobban. Nálam jó lett egy ilyen tisztítás után,én kompresszorral fújtam ki
7/7 anonim válasza:
Mi is mindig kifújtuk az őrlánghoz vezető csövet, de nem lett jobb.
Ahol az őrláng ég, azt is levettem, s azt töröltem ki egy fülpiszkálóval.
Egy kicsi porcica volt benne, azóta jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!