Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Parketta alatt vizesedés?

Parketta alatt vizesedés?

Figyelt kérdés
2 hónapja vásároltuk a lakást és tegnap délután a lépcső alatti résznél ahol az erkély ajtó van olyan mintha levegő lenne a parketta alatt vagy felvan púposodva, bocsánat, de nem értek hozzá csak aggaszt a dolog! Eddig 100%,hogy nem volt ott valaki azt mondta azért mivel sokat van nyitva hűvös időben az erkély ajtó és bevizesedet. Ez komolyan lehetséges? 2005 építésű a lakás és igazság szerint a parkettázáson kívül mindent újjítottunk(múlt évben csinálták és nekünk tetszik ezért nemis nyúltunk hozzá).Ha kell persze cseréljük, de mindjárt szülök és örülnék ha tavaszig legalább kibirná 😏
2021. nov. 16. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Begombásodott a parketta alul, csak felszedni lehet, és oltott mésszel durván felönteni, különben kiújul, és az új burkolatot is ledobja. Ha kutya vagy cica rendszeresen rápisil, az is okozhatja. Az egész parketta végig fel fog púposodni, más szobákban is, ez terjed.
2021. nov. 16. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Állandó teregetéstől is lehet gombásodás, vagy szobanövény edényéből ha kicsurran.
2021. nov. 16. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Beesett az eső többször a nyitott erkélyajtón, felvizesedett és gombásodott, ez több százezer forintotokba fog kerülni, sajnálom:( (Az eladó nagy mázlista, hogy eladás után lett a probléma, így már nem lőcsölhető rá.)
2021. nov. 16. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat egy reszen szedjetek fel es nezze meg szakember. Peneszgomba nagyon artalmas,ne ugy vidd haza a babat,nagyon karos a penesz. A parkettazas pikk pakk megvan,nekem egy 40 nm es nappalit ledobtak ket nap alatt meg szaradt ket napot az aljzat. Anyag ktg mondjuk az fix,munkadij valtozo.
2021. nov. 16. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, mi végigmentünk ugyanezen, a teljes lakásban fel kellett szedetni a parkettát, mert mindenhová átmentek a gombaspórák. Oltott mész, és új parketta. Először az egyik szobát csináltattuk csak meg, aztán ez hiába volt kész, púposodott a másik két szoba is. Fehér fonalas gombatömeg nőtt a parketta alatt, horrorisztikusan nézett ki.
2021. nov. 16. 17:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Atya ég ez nagyon komoly amit írtok, én meg 35hetesen itt sírok, hogy ez most komoly 🤦‍♀️ mindent megcsinaltunk, kiadtuk a milliókat plussz milliók az újításra ma meg lefoglaltuk az a tetőtéri ablak cserét amire kifizettük a 75%!igaz amit mondanak ha autód és házad van csak úgy repül a pénz az én hajam meg gyorsabban őszül! Mindenesetre köszönöm, h írtatok természetesen keresünk ehezz értő szakembert remélem kicsi születése előtt elis vállalják! Szép estét 😊
2021. nov. 16. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne sirj,meg van pár het megcsinalni. De mi is igy jártunk,csilliokert családi haz,elvileg hozza se kell nyulni,de csak parkettaztunk,kazan csere kene,egyelore csak a termosztat csere,nincs Firele,ami muszaj,biztosíték tabla csere,amper bovites... Azt kivinni a hazbol,szetverni a kesz vakolatot... Az internetet ujra kellett huzni,ismet furas kint bent. Zar cserek,mindenhova uj ego. Szenmonoxid merok. Egy vagyon,felet se soroltam fel. :/
2021. nov. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!