Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehet a wc-n állítani...

Hogyan lehet a wc-n állítani hogy jobban menjen?

Figyelt kérdés
A tartályban lehet valahol állítani hogy erősebben folyjon le a víz mikor lehuzom? Mert most csak második lehúzásra viszi le a kakit

2021. okt. 25. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy csak a víz mennyiségét lehet állítani, az erősségét nem. De ha több víz megy le egyszerre, akkor az megoldhatja a problémát.
2021. okt. 25. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

A tartályban nem állítható az ereje" a víznek.,csakis a víz mennyisége(belső vízszintje)

Úgy lehet erősebb az öblítés,hogy vastagabb öblítőcsövet szerelik, vagy pedig magasabbra teszik a tartályt. Ehez leginkább szerelő fog kelleni.

Tudnod kell hogy sok wc-csésze eleve rossz tervezésű,és ez is okozhat gondot. Pl mély öblítésű és nagyon kicsi az elmeneti lyuk,és a víz örvényleni kezd,és kifelé centrifugálja a kakit,wc-papírt.

A Lapos öblítéses típus ezért is sokkal jobb.

2021. okt. 25. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Tegyél 1-2 réteg wc papirt a csészébe, hogy az anyag ne ragadjon hozzá a fajanszhoz, talán így könnyebben lemegy.
2021. okt. 25. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Általában ez ott fordul elő ahol a csészére van téve a tartály.

Ha feljebb van a tartály egy méterrel akkor már van zuhanása a víznek és levisz mindent.

Persze ha nemcsak csordogál hanem rendesen leömlik.

Na meg én csak a Dömötört ajánlom mert a Geberit is csak folydogál .

2021. okt. 27. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen probléma volt nálam is.

Probléma oka nálam: a wc kifolyójánál megjelent a vízkő (húgykő?), szivaccsal kiszedtem a vizet, egy görbített csavarhúzóval lekapartam a követ. Fél tenyérnyi 4-5 mm vastag kövek is voltak benne.

Azóta már egy öblítés is leviszi a matériát.

2021. okt. 29. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!