Ágyrács alá mit kell rakni,hogy ne süllyedjen be az ágyrács ? Mi az ami tartja ? Neve esetleg,vagy hogy hogy lehet csináltatni ??
Ike. agy? Azok szakadtak le nekunk is.
Regi agyat vegyel vagy uj agyracsnak valot,de ne ike.bol?
Vagy silecbol vagj meretbol. Apam is silecbol vagott.
Az ágykeret közepén szokott végig futni egy léc, amit a két végén szerelhető pántokkal rögzítenek az ágykerethez, és középen egy, vagy arányosan elosztva kettő léc tartja a padlótól. Ezek egyszerű lécek, csak le kell mérni. Praktikerben, Obiban vannak lécek, lehet vágatni, vagy elviszel egy egész szálat és otthon levágod belőle azt a pár darabot.
Ha maga az ágyrács törik el, akkor ajánlom a bútor üzletből (nem IKEA, Mömax és hasonlók) vásárolható, borovi fenyő ágyrácsot. Olcsóbb mint az IKEA-s vackok és jóval teherbíróbb.
Én úgy tudtam,hogy az ágyrács alá kell egy x alakú fém/fa szerű és arra görgeted rá az ágyrácsot!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
[link] erre jön még a matrac.
Aztán van rugós, ami rétegalt, őzölt fa rugók. Ezek hajlanak.
Itt egy olyasmi fém ágyrács rögzítés szerelése, amit említettél (9:10-től):
Itt pedig egy fa ágyrács tartót szerel össze a srác (1:20-tól):
A középső tartó alá behelyezi a padlón álló lábat (0:25-től) végén pedig egyszerűen ráfekteti az ágyrácsot a keret két szélén és közepén végigfutó tartóra:
Többféle ágykeret és ágyrács van, ha mondasz egy konkrét típust, vagy felteszel egy fényképet lehet kapsz konkrétabb segítséget. Egyébként nem egy komoly hadműveletről van szó, ezek alapján valószínűleg menni fog. :)
Na pont arra gondoltam amit írtál,a keresztben futó fém rudakról,ugyanis az nekem nincs és nem tudom enélkül használható e az ágy.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Típust sajnos nem tudok mert egy elég régi kb 2000-es évekbeli IKEA-s francia ágy.
Csak a keresztben fúró rúd nincs meg hozzá,csak a közepén van egy vastagabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!