Ha az ágyrács egyik fadarabja majdhogynem félbe tört mégis hogyan tudjuk pótolni?
Miután a párom a villanytűzhely legszélén főzött már második napon a beköltözés után, vaj foltok lettek a falon amit sehogy sem tudtam eltűntetni... Most még az ágyat is szét bqsztq nem csak a falat!
Kihúzható kanapé erre rá ugrik.......
Nekünk pontosan ugyan olyan darab kéne....
(Annyira bosszantó egyébként, hogy én mindenre vigyázok és spórolok, ő semmire nem vigyáz és csak pazarol amit csak lehet.)
Villanyszámla csak ebben a hónapban 30.000 Ft! 30nm-en...
Már bics, de ti atomerőművet üzemeltettek??? Vagy mitől ekkora a fogyasztás?? Nálunk 120 nm-en nincs 10e, pedig full felszerelz
T háztartás!
Nyitott ablaknál mennek a hősugárzók, mert különben fáztok?!
Azt a darabot meg látni kellene, hogy meg lehetne-e valahogy bütykölni, vagy helyettesíteni.
A tulaj most jött ki egy szerelővel és átkapcsoltak mindent éjszakai fogyasztásra ugyanis az éjszakai mérő nem is mért minden a nappali mérőre volt kötve...
Mostmár úgy lesz, hogy éjjel felfűt a bojler is és este tudunk mosni is, mondjuk azt csak hosszabbítóval mostmár.
Csak szellőztetésnél van nyitva az ablak amúgy. Csak spot lámpa van mindenhol ráadásul minden energia takarékos, de ez nem minden... Megállás nélkül dolgozunk!
MINDENT átkapcsoltak vezérelt áramra...??
Ez mondjuk maximálisan szabálysértő!
Vajon ki fogja velünk fizettetni az egészet?
A termosz meg 5 fokra van állítva és 20 fok van bent ezt sem értem, mert nem megy 20 fok alá a benti hőmérséklet...
Napi 1x főzünk 20 percig, egy héten 2x-3x mosunk 1 órát, telefon töltőket használjuk és ennyi...
Itt KÉT dolgot kell tenned:
Egyrészt sürgösen keresni NORMÀLIS lakást!
Másrészt a párodat figyelmeztetni, hogy VAGY normálisan bánik a berendezéssel, energiával, VAGY meneszted és keresel értelmes valakit magadnak.
# 7/
Ilyen nincs! szigorúan szabályozva van, hogy mit szabad "éjszakaira" (=vezérelt áram) kötni!
Ha minden arról megy, akkor nálatok négyóránként nincs világítás, semmilyen áram....??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!