Jarolap furdoben szerintetek hogyan tetszetosebb, egyenesen vagy ferden lerakva?
A helIyiségtől függ. Alapvetően a diagonál rakás elég oldshool, ràadásul jelentős anyaennyiség megy pazarba.
Viszont ha nem párhuzamosak a falak, nagy eltérések vannak bennük, nincs derékszög, akkor az elég jól elcsalja.
Pl. 2 évig béreltem barátom feleségének kecóját, ott konyha-wc-fürdő-előtér diagonàlban egybe volt burkolva. Miután elköltöztem, elkezdték felújítani, most láttam: 20x60-as járólapot raktak de párhuzamos se derékszög, a fürsőben még stimmel, de az előtérben már 3-4 centis eltérések vannak. És jól van rakva, szimplán ennyore nem párhuzamosak a falak.
És a diagonállal fel sem tűnt ez a hiba, most meg ordít. Ráadásul a hiba vonalában hosszában van rakva 😣
Amúgy én a saját lakásomban csak a picike (4m2) fürsőben rakattam 30x30 lapokat de hálóban rakattam. Korábban diagonál volt. Az is ez is jól mutatott. Nem tudnék dönteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!