Ereszt össze lehet forrasztani az illesztéseknél egy barkácsáruházakban kapható olcsó kisebb gázlámpával? A nyáklaphoz való ón megfelelő,vagy milyet vegyek?
Már szerintem rég nem forrasztgatnak, hanem egymásban csúsztatják kis szilóval, aztan bele pár popszegecs. Nekem már 15 éve is így cserélték nekem az ereszcsatornát.
De kérdésedre a válasz, hogy szerintem ide gyenge lehet egy kempinggázpalackos forrasztólámpa, mert a nagy felület elviszi a hőt, illetve a gyantás forrasztóón se jó ide. Kapni forrasztáshoz gyanta nélkülit(én mindig így kérem rézcsőhöz) illetve kell valamilyen folyasztószer is ,én forrasztózsírt használok.
Jól írja az első.
Plusz költség,az anyagot meggyengíted,a rozsdásodás folyamatát felgyorsítod a forrasztgatással.
Akkor szegecs+sziló. Köszönöm szépen a segítséget.
Nekem egymásba csúsztatva önmetsző csavarral megfogatva+sziló de elég gyenge,csöpög az illesztéseknél.Ráadásul csak két helyen van csavarozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!