Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mivel rögzítsem?

Mivel rögzítsem?

Figyelt kérdés
Van egy zártszelvény fatárolónk, dróthálóval borítva a 2 oldala és a teteje. A tetejére poliészter hullámlemezt szeretnénk tenni (azt az egyszerű, tekercseset ami régen is kapható volt sárga/zöld: [link] Mivel fogassam a dróthálóhoz? Elég, ha dróttal, vagy gyorskötözővel rögzítem?
2021. máj. 11. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt stabilan kellene rögzíteni,sok helyen,különben az alákapó szél csapkodja, kiszakadnak a rögzítések.

Dróthálóhoz rögzítést felejtsd el. Stabil kerethez és közte stabil átkötő elemekhez kell. Van hozzá rögzítő elem is.

2021. máj. 11. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Én rögzítenék pár tetőlécet a zártszelvényre és ahhoz csavaroznám a palát persze a hozzá való kis műanyag alátéttel, sokkal gyorsabb mint a fémbe csavarozgatni.
2021. máj. 11. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
én is cserépléckeretre,és keretestől a dróthálóhoz
2021. máj. 11. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tettünk rá lecet és ahhoz csavaroztuk. Azóta volt már nagy szél, de stabilan áll.

2021. nov. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!