Fém erkélykorlátra deszkát hogyan rögzítsem?
Egyedülálló nőként szakembert akartam hívni, de nem is válaszolnak a megkeresésekre. Mondjuk a járványhelyzet miatt nem baj, ha most nem jönnek be a lakásba, viszont így szaktudás nélkül fogok ügyeskedni valamit :)
Szóval a fém erkélykorlátra szeretnék rakni egy fa deszkát. Ilyesmire gondoltam:
Ragasztani lenne a legegyszerűbb, de nem tudom, hogy az jó lesz-e. Milyen ragasztót válasszak? Tartani fogja évekig? Köszi a segítséget!
Ezt ragasztani nem lehet. Fém konzolt kell hozzá készíteni és arra rögzíteni.
Az anyagot pedig így könnyű lesz kiválasztani,ha a fotót megmutatod a barkács üzletben. Azonban jobb lenne műanyagból csinálni.
Végezetül én nem mernék ilyet csinálni mert baleset veszélyes,valakit agyon csaphat a leeső tárgy.
#2: Köszönöm a választ. Szerencsére az erkély elég alacsonyan van, és csak bokrok vannak lent.
Árulnak ilyen deszkaszerű dolgot műanyagból?
Nem igazán, illetve, a fával könnyebb dolgod lesz.
barkács áruházakban lesz ilyen deszka, amit talán méretre is tudsz vágatni, illetve a sok hossz és szélességből a megfelelőt kiválasztani. utána persze összecsavarozni.
Állandóra nem tenném ki. Inkább a korlátra merőlegesen rögzítenék 2db szélesebb deszkát. Erre tenném az "asztalt" amit az elcsúszás ellen egyszerűen, 2db átfúrt lyukba egy stiftet/csavart/szeget tennék bele. és máris nem csúszik, és bármikor levehető könnyen. És csak a két felszerelt deszkát kell kezelni, de anélkül is jó ideig bírni fogják.
#6: Igen, ez nem lenne rossz, csak sajnos az erkély nem annyira mély, hogy így elég hely maradjon.
Kifelé meg, azt hiszem, nem szabad terjeszkedni.
#7: Szuper, köszönöm a linkeket!
De egyébként a ragasztás teljesen kizárt dolog? Nem elég erősek a ragasztók hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!