Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi lehet a láncfürészemnek a...

Henczyke kérdése:

Mi lehet a láncfürészemnek a baja? (Töbi lent)

Figyelt kérdés
Nah az a baj h amikor beinditom akkor elkezd a láncis forogni elégé gyorsan. De mikor gázt adnék neki akkor meg lefülad. Melesleg 2 napos gépröl van szo. Szoval remélem valami beálitás baja lehet.
2010. aug. 23. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
ha 2 napos és újonan vetted akk vidd vissza ahol vetted ha garancia van rá.
2010. aug. 23. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
v lehet sok benzint kap v levegőt és azért fullad
2010. aug. 23. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Alapjáraton nem szabadna a láncnak -főleg gyorsan- futni. Mindenféleképp javaslom, hogy vidd vissza!
2010. aug. 23. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:

A láncfűrészt ugy kell/általában/indítani,hogy a berántáskor el legyen zárva a levegő útja,hogy dús keveréket kapjon.Indulás után a pár másodperces felpörgés normális dolog.

Egy pillanatnyi csuma gázfröccsel a súber normál állásba ugrik vissza.

Várj 15-20 mp-t,hadd pöfögjön,utána húzz gázt !

A "normális" gépeket előtted beindítják,mondanak róluk pár mondatot vásárláskor.

--A barkácsáruháziakról nem tudok,nem is akarok nyilatkozni.

--Ugye NEM kalapos román cigóktól vetted ?????????

2010. aug. 23. 13:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem nem cigotol vettem normális boltba vettem...

álitotam a levegön és a benzinen és a lánc inditáskor nem pörög eszt elértem + ha gázt adok neki akkor fel pörög ...

Most az a baja h amikor vágom vele a fát akkor a fa feléig jól megy utánah már nem . olyan mint ha erötlen lenne mit kell álitanom ahoz h legyen benne erö a levegöt vagy a gázt.. Bár h probálom nem jön ösze az ideális beálitás

2010. aug. 23. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagy fába vágtad a fűrészed - nem biztos hogy bírja az olyan vastag fát átvágni. Meglehet gyengét vettél a te célodra, vagy pedig ha nem vágja az a fát akkor téged vágtak át.
2010. aug. 23. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Olyan mincs,hogy félúton elfogy az erő! Nekem 137-s "Husi"-m van,ami ugye gallyazófűrész.Més is kidőntőttem és feldaraboltam vele a 45 éves,félig kiszáradt fenyőnket...csak be kell tartani a "pihenőidőt" amit a használati utasításban írnak,valamint nem szabad nyomni !

Két nologra tudok hirtelen gondolni:

--Amikor meglassul,állítsd le,nézd meg kézzel,könnyen fut-e a lánc.Szorulhat a láncvezető orrkerékcsapágya,okozhatja az is.Rendszeresen zsírozd !

--A másik tippem a dugulás.Egy segédmotor is megy egy darabig,ha elzárod a benzincsapot.Ha a tankból csak szivárog át a benzin,a motor gyorsabban felhasználja,mint ahogy folyik az utánpótlás.

--Persze lehet síma beállítási gond is.Nézd meg,hol van a gar.szervize,hívd fel őket,hátha megmondják,alapból hogy kell állni a csavar(ok)nak.

2010. aug. 24. 14:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget holnap viszem szervizbe
2010. aug. 24. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző v.ok ! Írd meg,mi a kínja a gépnek,hagdd tanulja(un)k ! Kösz !
2010. aug. 24. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Hali nahgyerekek az a nagy helyzet hogy egy gumi csö volt a baja ami kicsuszot a hejéröl és az boritota az alapjáratot plusz a a gép erejét is szoval enyi volt az a nagy baj
2010. aug. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!