Mi lehet a láncfürészemnek a baja? (Töbi lent)
A láncfűrészt ugy kell/általában/indítani,hogy a berántáskor el legyen zárva a levegő útja,hogy dús keveréket kapjon.Indulás után a pár másodperces felpörgés normális dolog.
Egy pillanatnyi csuma gázfröccsel a súber normál állásba ugrik vissza.
Várj 15-20 mp-t,hadd pöfögjön,utána húzz gázt !
A "normális" gépeket előtted beindítják,mondanak róluk pár mondatot vásárláskor.
--A barkácsáruháziakról nem tudok,nem is akarok nyilatkozni.
--Ugye NEM kalapos román cigóktól vetted ?????????
Nem nem cigotol vettem normális boltba vettem...
álitotam a levegön és a benzinen és a lánc inditáskor nem pörög eszt elértem + ha gázt adok neki akkor fel pörög ...
Most az a baja h amikor vágom vele a fát akkor a fa feléig jól megy utánah már nem . olyan mint ha erötlen lenne mit kell álitanom ahoz h legyen benne erö a levegöt vagy a gázt.. Bár h probálom nem jön ösze az ideális beálitás
Olyan mincs,hogy félúton elfogy az erő! Nekem 137-s "Husi"-m van,ami ugye gallyazófűrész.Més is kidőntőttem és feldaraboltam vele a 45 éves,félig kiszáradt fenyőnket...csak be kell tartani a "pihenőidőt" amit a használati utasításban írnak,valamint nem szabad nyomni !
Két nologra tudok hirtelen gondolni:
--Amikor meglassul,állítsd le,nézd meg kézzel,könnyen fut-e a lánc.Szorulhat a láncvezető orrkerékcsapágya,okozhatja az is.Rendszeresen zsírozd !
--A másik tippem a dugulás.Egy segédmotor is megy egy darabig,ha elzárod a benzincsapot.Ha a tankból csak szivárog át a benzin,a motor gyorsabban felhasználja,mint ahogy folyik az utánpótlás.
--Persze lehet síma beállítási gond is.Nézd meg,hol van a gar.szervize,hívd fel őket,hátha megmondják,alapból hogy kell állni a csavar(ok)nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!