Azt szeretnénk megtudni, hogy ez a szerszám, alkatrész mire való: kézi fúróbefogó tokmány?
Mi honnan tudjuk nektek mire van szükségetek?
Kedves Edit! Ez a sokadik értelmetlen kérdésed.
Arra való amire írják, kézi tokmány.
köszönöm, de továbbra sem tudom, hogy ez mire való
én azt gondoltam, az a feladata, hogy ezt be lehet tenni egy szűkebb tokmányba, ebbe pedig a fúrószárat, ezáltal nagyobb átmérőjű fúrószárat lehetne befogni pl egy fúróba, egyfajta adapter
"továbbra sem tudom, hogy ez mire való"
Leírtuk.
Felfogni nem tudjuk helyetted.
Rosszul gondoltad.
Majdnem pont fordítva van.
"Kézi fúróbefogó tokmány (3.0 mm - 4.80 mm)"
Ezen mi a faxom nem érthető?
"akkor befogatok ebbe egy fúrószárat, és puszta kézzel forgatom? ez volna a szerepe?"
Pontosan ez a szerepe. Bizonyos alkalmazásokban erre van szükség. A relatíve kicsi (3-4mm-es) fúró szerszámot befoghatjuk a tokmányba, és annak a másik végén egy csúszásmentesítés céljából rücsizett, kézzel már kényelmesen fogható átmérőjű fogantyú segíti a munkát.
Ezt beletenni nagyobb tokmányos fúrógépbe több szempontból is hibás próbálkozás. Egyrészt, a legtöbb tokmány amibe ennek a kézi fúróbefogónak a fogantyúja befogható, összehúzható az említett mérettartományra (3-4mm). Másrészt, sem a felületi sem az anyagi minősége nem teszi alkalmassá a pontos, minőségi munkavégzésre. Harmadrészt, a rücsizés miatt a tokmányban is kárt tehet.
9!
Tök mindegy hogyan írod le. Nem fogja érteni.
Az izzócserés kérdésnél (meg sok másik agymenésnél) már bebizonyosodott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!