Mi kell egy gokart megépítéséhez?
Van egy törött robogónk és a gyerekeknek (12 -14 éves fiú) egy gokartot csinálnék a motorjából és ami felhasználható.
Mi kell még a gokarthoz? Váz fékrendszer stb ezzel nagyjából tisztába vagyok, a meghajtásra lennék kiváncsi. A motoron kívül mire van még szükségem?
Nem hiszem sőt biztos hogy nem ßn fogom összerakni de az alkatrészeit szeretném beszerezni önállóan és az se utolsó szempont hogy olyan dolgokat rakjon bele a szerelő amire semmi szükség, szóval ne verjen át. Köszönöm ha segítettek
Ezen fölösleges nyelvészkedni.
Világos, hogy a kereket nem a vázra, hanem a kerékagyra rögzítik, amiben csapágy van, amit ha el akarunk fordítani akkor valamiféle tengelycsonkról beszélünk. Ahogy az is egyértelmű, a csonk fordításához irányítókar szükséges(még ha a gokart esetében mindössze 4-6 centiméteres alkarészről van szó)
És ezeket az apró mütyüröket mind-mind a futómű alkatrészeiknek hívjuk.
Tehát akkor együttvéve mi is lesz a neve? ;)
#21: A kormányzást ne vegyük ide, az egy teljesen külön részegység. És azokat a "mütyűröket" amit írtál felfüggesztésnek envezzük, nem futóműnek.
"Tehát akkor együttvéve mi is lesz a neve? ;)"
Miért kéne, hogy együtt bármilyen neve is legyen? A kerék+fék "részegységnek" sincs külön neve együtt, pedig azok is eléggé összekapcsolódnak.
Hja. Van itt IQ.
100ezerből akar repülőt építeni...
Ennyiből még egy normális és biztonságos(!) gokartot sem lehet.
(Legalábbis olyat nem, amibe én beleültetném a gyerekemet és kiengedném vele az utcára.)
"Ennyiből még egy normális és biztonságos(!) gokartot sem lehet.
(Legalábbis olyat nem, amibe én beleültetném a gyerekemet és kiengedném vele az utcára.)"
Miért, egy normális, jó állapotú gyári gokarttal kiengednéd? Akkor ott nagy bajok vannak.
Nem kell pánikolni!
Aki így áll hozzá, az sosem jut el odáig, hogy gokartot építsen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!