Hány évesek vagytok, milyen eszközök állnak rendelkezésetekre, és mennyitek van rá?
2012. febr. 18. 21:04
2/14 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk, rengeteg szerszám van, szinte mindent meg lehetne vele oldani. Anyagból is van elég sok, azt tudunk szerezni, tengelyek, kerekek, motorok (akár robbanómotor), meg az elektronika nekem semmi lesz, mert elektronikát tanulok, sok mindenhez értek, szerintem még a karosszéria (ha lesz), az is könnyű lesz, főleg ha kicsi lesz a jármű. Csak a pénz számít, de megoldható lesz.
Hat pedig gokart az egyik legegyszerubb jarmu. Nincs differencialmu, nincs szervo, nincs karosszeria, nincs lengescsillapito...
2012. febr. 20. 20:51
7/14 A kérdező kommentje:
Ez a buggyos gokart tényleg nagyon jó.
A képeken látszanak az alkatrészek is. Nem úgy, mint pl. egy quadon.
De írtad, hogy nincs lengéscsillapító. Attól még rugó van benne ugye? Mert akkor sokszor csak 3 lábbal érne földhöz.
2012. febr. 20. 21:05
8/14 anonim válasza:
Ne akarj te építeni semmit sem, mondhatni alkalmatlan vagy a feladatra.
A buggy és a gokart között alapvető különbség van, én buggy-t linkeltem, az utánam szóló gokartot emlegetett. Nem tudod a különbséget, már ez elég nagy probléma, de, hogy egy keresőbe sem vagy képes ezt beírni, az már kifejezetten gáz...
2012. febr. 20. 21:51
9/14 anonim válasza:
A buggynak puha rugoi vannak kemeny lengescsillapitoval. Forditva sehogy, mert pattogni fog. A gokart sima utra valo es nem nagyon van rajtuk lengescsillapito se rugo. Semmi. Fixen all a vazon a kerek. Lehet, hogy valaki valamikor tett ra, de a tobbsegen nincs es neked sem kell, de viszont jol be kell allitanod az altalad emlitett okok miatt. Ugy kellene megcsinalnod, hogy osszerakaskor alatetekkel vagy csavarral allithass a kerek poziciojan. En nem mondom, hogy ne fogjatok hozza, mert minden az elso lepessel kezdodik. Majd utkozben tanultok is es a kovetkezo gepeitek mar sokkal jobbak lesznek es majd mi kerunk toled tanacsot. Az a fo, hogy esszel csinaljatok es legyen biztonsagos az eloallitas is meg a jarmuvetek is.
2012. febr. 21. 16:12
10/14 A kérdező kommentje:
"Nem tudod a különbséget, már ez elég nagy probléma, de, hogy egy keresőbe sem vagy képes ezt beírni"
És én honnan a f*szból vegyem, hogy van ilyen buggy is a világon??? Életemben először hallottam a nevét, tegnap. Véletlen összekevertem a gokarttal.
Amúgy sem fogunk építeni, mert túl bonyolult (és drága).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!