Miért kell zsírt tenni a fúrókalapácsba? Hova kerül belőle a bele rakott zsír, ha fogyogat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 22:53
1/3 anonim válasza:
Amit hozzá adnak az a fúró és vésőszárak zsírzásához kell. Ha a gép jól meg van tömve akkor utólag nemigazán kell zsirozni, esetleg kicsit utána tömni, hogy a fogaskereket által kijárt rész ismét zsírban legyen.
2/3 anonim válasza:
Mert nem sül meg benne magától a csirkemell
3/3 anonim válasza:
Nem kell zsírt tenni a fúrókalapácsba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!