Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kerékpárláncból hogyan tudnék...

Kerékpárláncból hogyan tudnék karkötőt készíteni?

Figyelt kérdés

Neten láttam bicikliláncból készült karkötőket, és nagyon menőn néznek ki, és mivel pont egy lánccsere előtt állok, gondoltam készítek egyet a régi láncomból.

Egyrészt arra lennék kíváncsi, hogyan lehet leggyszerűbben szétszedni a láncot, illetve hogyan lehetne megoldani hogy legyen rajta egy nyitható/zárható rész?

2021. márc. 23. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg inkább a motoros fűrész láncát, az még menőbb, és szebb is szerintem. 😁
2021. márc. 23. 01:22
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ebben a videóban a srác megmutatja: [link]
2021. márc. 23. 01:32
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Google: homemade bike chain bracelet
2021. márc. 23. 03:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

láncbontó kell hozzá

[link]

de lehet szenvedni satuval is akár.

2021. márc. 23. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Menő, de szerintem úgy ki fogja dörzsölni a kezed mint annak rendje, és még allergén reakciók is felléphetnek, lévén hogy nem orvosi fémről van szó... Aztán, ha nem zsírzod, egy idő után beáll az egész. Szerintem.
2021. márc. 24. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az olajozással járó fekete csík is menő a bőrön? 😂
2021. ápr. 3. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, úgy látom rontottam a biznicét pár ilyennel kereskedőnek... XD ezért lepontoztak. Ezt is lehet nyugodtan...
2021. ápr. 4. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!