Láncot kéne cserélnem a kerékpáron, de minden szerelő be van havazva, én csinálnám, hogyan?
Nem egy nagy dolog... a régit le is flexelheted róla akár :D
csak valahogy szedd le.
Viszont hátul a fogaskerekek mennyire kopottak?
Mert elképzelhető, hogy az új lánc + régi fogaskoszorú kombó miatt recsegni ropogni fog az egész hajtáslánc.
Tök mindegy milyen irányban teszed fel a láncot, a lényeg, hogy jól nyomd össze a lánckinyomóval és ennyi.
Lánccserénél szerintem még egy belsőcsere is bonyolultabb :D
Köszönöm.
Akkor menni fog, mert minden mást már szerel-gettem rajta.
De milyen láncot vegyek? 7 sebességeshez valót az, OK de azon belül van valami tudni való? Kismillió lánctípust láttam. Esetleg tudnál linkelni? KMC is jó, csak ne ez a barna gagyaretta... Láttam van "ezüst" is, egyből más áron. A koszorú még jó.
7 sebesség esetén kvázi tök mindegy, milyet teszel fel. Többek véleménye szerint a legtartósabbak a SRAM láncai, de a Shimano, KMC vagy a SunRace is teljesen jó - azért az olcsó nagyáruházi nevenincs vacakokkal nem érdemes foglalkozni...
Mivel a 7 fokozat az abszolút belépőszintet jelenti, így túl nagy különbséget nem tapasztalsz; a felsőkategóriás termékeket a 10+ sebességfokozatnál találod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!