Kert motor alkatrész csomag Stihl MS 066 650 660 milyen lehet?
van a Farmertec oldalán is sokkal olcsóbban, csak ugye arra várni kell egy-két hónapot.
Erőre pont ugyanolyan mint az eredeti, minőségre viszont gyengébb.
Nekem 572 XP-m van, munkára használom. Én úgy vagyok vele, megveszem az eredetit és amelyik kopó alkatrészt drágállom kipróbálom az olcsóbb kínait, Sokszor bejön és jobban járok azzal.
Viszont számold ki mire fogod használni, ha csak otthon akkor megéri, ha munkára és allandóan elromlik rajta valami, kiesik egy-két munkanap az már rengeteg pénz, és akkor kéne minimum még egy tartalélnak, akkor meg már inkább egy minőségi eredeti.
Ja amúgy drágák az eredeti Stihl alkatrészek. És ahogy hallom egyre inkább gyengébbek, a Husqvarna sem kivétel. Én mondjuk ezeket a félprofi (MS311) vagy kisebb gépeket egyikből se venném.
Egy Farmertec gépnél attól tartanák hogy vannak gagyi dolgok rajta, mint a berántó a műanyag burkolat és az olajozó amit hallok sokszor hogy elromlik, na most ha veszel hozzá eredeti Stihl, akkor a 660 hoz 98.000 + még ez az, már mindjárt 300.000 be lesz az utángyártott gép, és még csak egy utángyárott pár eredeti alkatrésszel.
Ha megrendeled a Farmertec-től direkt annyi pénzért inkább megéri.
Én gondolkodom egy Farmertec 660, és 372 XP-ben (régi nem az X-torq-os). Ezeken fogok neki portolni és ha elbaszom nem a drága gépet teszem tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!