Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kert motor alkatrész csomag...

Kert motor alkatrész csomag Stihl MS 066 650 660 milyen lehet?

Figyelt kérdés
[link] ez minden alkatrészt talralmaz annyi h utángyártott van valakinek ilyen gépe amit a kert motortól vet és rakott őssze

#Stihl #Kert motor alkatrész csomag #full után gyártorr alkatrész #Stihl össze rakésa
2021. márc. 20. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

van a Farmertec oldalán is sokkal olcsóbban, csak ugye arra várni kell egy-két hónapot.

Erőre pont ugyanolyan mint az eredeti, minőségre viszont gyengébb.

Nekem 572 XP-m van, munkára használom. Én úgy vagyok vele, megveszem az eredetit és amelyik kopó alkatrészt drágállom kipróbálom az olcsóbb kínait, Sokszor bejön és jobban járok azzal.

Viszont számold ki mire fogod használni, ha csak otthon akkor megéri, ha munkára és allandóan elromlik rajta valami, kiesik egy-két munkanap az már rengeteg pénz, és akkor kéne minimum még egy tartalélnak, akkor meg már inkább egy minőségi eredeti.

2021. márc. 20. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a másik dolog, engem sokszor idegesített, hogy a kínai kaszán meg drujbán állandóan elromlott valami és soha sem volt megbízható, a Stihlnél és a Husqvarnánál azért a háromszoros árért egy sokkal megbízhatóbb alapot fogsz kapni nyílván.
2021. márc. 20. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:
nekem van egy 261 meg egy ms 311 nah 311 ben a gyertya menet elment kiköpte a gyertyat a gép 3 éve van meg 140-150m3 vágtam vele kb 1 szer vetem kibelőle a gyertyát eddig, nah most arra egy jobb hengerszett 33.000FT nah, de ha már megbontom kel uj csapágy meg szimeringis mert akor cserélnék azt is ez mán 50 ezer (elnemtudom képzelni mi let a menettel amúgy ) pedig kedvenc gépem nagyon jó erőbe van itthon vágok fát csak meg maszekba aki kéri ennyi azt helyére gondoltam egy ilyen utángyártott masinát
2021. márc. 20. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja amúgy drágák az eredeti Stihl alkatrészek. És ahogy hallom egyre inkább gyengébbek, a Husqvarna sem kivétel. Én mondjuk ezeket a félprofi (MS311) vagy kisebb gépeket egyikből se venném.

Egy Farmertec gépnél attól tartanák hogy vannak gagyi dolgok rajta, mint a berántó a műanyag burkolat és az olajozó amit hallok sokszor hogy elromlik, na most ha veszel hozzá eredeti Stihl, akkor a 660 hoz 98.000 + még ez az, már mindjárt 300.000 be lesz az utángyártott gép, és még csak egy utángyárott pár eredeti alkatrésszel.

Ha megrendeled a Farmertec-től direkt annyi pénzért inkább megéri.

Én gondolkodom egy Farmertec 660, és 372 XP-ben (régi nem az X-torq-os). Ezeken fogok neki portolni és ha elbaszom nem a drága gépet teszem tönkre.

2021. márc. 20. 18:19
 5/6 A kérdező kommentje:
ms311 13 bar nyomás van benne :D
2021. márc. 20. 18:24
 6/6 Stormgorog válasza:
Az első hozzászóló kommentje alapján beleástam magam a Farmertec oldlaról való rendelésbe, de az sajnos csak látszólag olcsó, mert mire ide kerül hazánkba addigra vám és adókötelesség révén, na meg azok nettó árként vannak feltüntetve , közel ugyanannyi lesz mint ha a kertmotorból kedvezményesen rendelné meg az ember, sajnos én erre jutottam.
2023. jún. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!