Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ezekhez a függőszékekhez azt...

Ezekhez a függőszékekhez azt a hosszú rudat is mellékelik, amelyikre fel kell őket függeszteni?

Figyelt kérdés

[link]

Számomra nem derült ki egyértelműen a leírásból. Kicsit gyanús, hogy leárazás nélkül is már húszezerért megkaphatnám az összes alkatrészt.

2020. szept. 14. 02:40
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%

Én kettőre rákkattintottam és szerintem egyértelmű, hogy állvánnyal együtt. Részletezik is a leírásban az anyagát.

Viszont nekem inkább az ára nem egyértelmű. Hogy lehet, hogy erről az oldalról egy ilyet kilenc ezer forintért megkapok, ráadásul ingyenes szállítással, míg mondjuk egy agytakaro 22 ezer forint. Hol van itt a trükk? 😀

2020. szept. 14. 05:31
 2/37 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom, a leírás szerint benne van az állvány.

Viszont pl egy párnahuzat -23 Ft...

2020. szept. 14. 06:43
 3/37 anonim ***** válasza:
81%
Lengyel oldal. Külföldre nem lesz ingyen, sztem.
2020. szept. 14. 07:19
 4/37 anonim ***** válasza:
81%
Még, ha 20.000 Ft a szallitas, ennyiért akkor is megéri. Főleg, ha hozzátesz az ember egy hintaszeket, ami itthon alsó hangon 50.000 Ft. Kíváncsi vagyok mi igaz ebből, mert ha valós az ár, akkor én is rendelek mindkettőt😀
2020. szept. 14. 07:50
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Én rendeltem 60 darab -23 forintos párnahuzatot, 0 Ft lett a vége, 0 Ft szállítás. Nyilván nem fognak semmit küldeni, de ha mégis, akkor megírom!
2020. szept. 14. 08:52
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló! Kaptál valami visszajelzest, hogy küldik vagy hogy rossz az ár, vagy valami?
2020. szept. 16. 05:51
 7/37 A kérdező kommentje:

Nos, én 15-én megrendeltem egy függőfotelt, erről a "sportinpro" oldalról.

A rendelés állapotához napokig csak feldolgozás címszó volt írva.

Ma írták át, sikeres fizetés címszóra. Továbbá került oda egy megjegyzés, hogy a pandémiára tekintettel nagyon lassan történik a kiszállítás.

Egyelőre csak a függőfotelt fizettem ki, más költségről azóta nem jött értesítés, és az ígértek szerint nem is fog.

2020. szept. 22. 14:27
 8/37 anonim ***** válasza:
Hát ez azért eddig biztató. Csak küldjék is ki. Lehet én is megrendelem a fotellel együtt. Bár fura, hogy nem számoltak szállítási díjat. Jelentkeznel majd, ha lesz fejlemény?
2020. szept. 22. 16:01
 9/37 A kérdező kommentje:
Persze, majd írok ha megint lesz változás.
2020. szept. 24. 10:56
 10/37 A kérdező kommentje:
Helló, azóta nincs változás, remélem október elején már lesz.
2020. szept. 30. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!