Ezekhez a függőszékekhez azt a hosszú rudat is mellékelik, amelyikre fel kell őket függeszteni?
Számomra nem derült ki egyértelműen a leírásból. Kicsit gyanús, hogy leárazás nélkül is már húszezerért megkaphatnám az összes alkatrészt.
Tegnap írtam az ügyfélszolgálatnak, angolul, nem is reagáltak rá még.
Am karácsonyi ajinak lenne, van még két hónapjuk :)
Nna? Megérkezik karácsonyra? :)
Válaszolt az ügyfélszolgálat? Vagy komolytalan a cég...?
Még mindig semmi változás. Valszeg már nem lesz semmi se belőle.
Nem lehet erről a sportinpro oldalról rendelni, legalábbis Magyarországról nem.
Szia!
Utaltál nekik? Lett valami fejlemény?
Hol lehet őket feljelenteni?
Az egyik rokonom "megrendelt" egy hintaszéket (7500 ft-ot )le is vontak a számlájáról:( 3-5 nap "szállítás" (2 hete semmi),
emailre nem válaszolnak:(
#15-ös: Szia! Én már el is felejtettem ezt a rendelést.
Nekem is levonták az összeget, de persze azóta se szállítottak, és nekem se reagáltak az e-mailre.
Mivel a weblapjukon a "HUF" is választható pénznem, gondoltam, tök megbízható, világi cég. Hát pont nem. Én a feljelentéssel most nem foglalkozom, pedig természetesen az volna a megfelelő lépés.
Köszi a választ!
Sajnálom, hogy így jártunk.. sajna ez tanuló pénz lett...:(
Sziasztok!
Végül megkapta bárki a rendelést?
Én is belefutottam, bár még "csak" egy hónapja rendeltem és sajnos csak most kerestem rá a véleményekre, erről csodás az oldalról... :(
21:48
Sajnos nem semmi fejlemény...
Ez egy csaló/tolvaj oldal, föl kell őket jelenteni!
Hogy mások ne járhassanak így, mint mi:(
Sziasztok !
én dec 26.-án rendeltem egy 6000 ft-os hintaszéket. azóta semmi ( 1 hónap és 3 napja ) napi 9 !! igen 9 ! emailt írok nekik de semmi .... én azon agyalok , hogy a "vegye fel velünk a kapcsolatot" menüpontnál van megadva egy cím ahova gondolom ez a kamu vállalat van bejelentve, na oda fogom most már papír formában címezni a mondanivalómat (bár gondolom akkor a cím is kamu). Nem is ez a 6ezer forint az ami padlóra vág , hanem az a gond amit csinálnak , én sajna az ilyenek mellett nem birok elmenni ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!