Villanyszerelők! Milyen munkavédelmi cipőt vettetek magatoknak? Javaslatok? Kínából rendelt cipót már valamelyikőtök? (35-ös kéne)
Olyan munkavédelmi cipőt kell venni, amihez jár minőségi tanúsítvány, bár attól függ lakásokat fogsz szerelni vagy közvilágítást pl.
Kínából hónapok mire ideér, én Budapesten vettem a Hungária körúton
Milyet vettél pontosan?
Egyelőre csak a gyakorlati órára kell, de kb 12. munkavédelmi boltot hívom és 35-ös nincs, a 36-os meg akkora, mint a csónak. Kína azért merült fel, mert ott vannak kisebb méretű cipők.
Kínai minősítés elég lutri. Másak az előîrások, de a megfelelés, termék nyomonkövetés is.
Itthon keress. A 35 az olyan gyerek méret sztem, azért kapsz nehezen. Nekem egyik valami amper márkájú volt. Többit nem tudom, adták.
És nem attól függ mit szerelsz, mint 1# írja. Az előírás sehol sem tesz ilyen különbséget.
8, igen, nő vagyok.
Sima s1p cipőt sem tudtam már tavaly venni 35-sben, a 36 meg feltöri a lábam, akkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!