Mi a különbség a polieszter gyanta, az akrilgyanta és az epoxigyanta közt?
Figyelt kérdés
Természetesen az összetételén kívül, mennyire lehet ugyanúgy felhasználni kisebb tárgyak öntésére, mennyire van gázképzödés, ez mennyire mérgezö, és mire kell odafigyelni az öntés során?
A neten keresgéltem, de nem találtam olyasmit, ami ezeket illetve a felhasználási módjukat összehasonlítja.
Elöre köszönöm, ha segít valaki.
2021. febr. 15. 18:38
1/2 anonim válasza:
ResiNor ebben a videójában érinti fenti kérdéseket, elsősorban biztonsági szempontból: https://www.youtube.com/watch?v=LVmO5uMefBM
Nagyon fontos dolgokra hívja fel a figyelmet (ezúton is pacsi neki). Ha jól értem, a poliészter gyanta a legveszélyesebb, de a többi sem gyerekjáték.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodar!
máj. 28. 14:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!