Milyen egyszerű eszközzel vagy házilagos módszerrel tudnám a számítógépmonitorom szemmagasságát változtatni? (megemelni/lesüllyeszteni)
Amikor már sokat ültem a gép előtt, akkor át szoktam váltani álló helyzetbe, de ehhez meg kell emelnem a monitort is, hogy ne lefelé kelljen néznem rá.
Most könyveket teszek alá, de körülményes a könyveket betenni, kivenni, ahogy emelem, leengedem.
Tudtok valami olcsó eszközt, amit erre a célra lehetne használni, tehát egy monitortalp méretű valami, amin fixen állna a monitor, és amin pl. valami tekerő vagy hasonló lenne, amivel könnyen lehetne változtatni a magasságát?
Kicsit barkácsolsz egy autóemelővel és már készen is van.
Tádááám.
Én is ilyesmire nézegettem, de közben keresgéltem, és van ilyen is, nem is drágán, csak a képről az nem világos, mennyire körülményes változtani a magasságát:
3: igen, cseles volt :)
Mindenesetre a menet közbeni állítást, mintha mérsékelten tudnák, és inkább egyszeri magasságra valók.
De közben találtam ilyet is, még ez is elviselhető árú: [link]
Persze a legjobb lenne, ha házilag lehet olcsón barkácsolni valamit. Az autóemelő sem annyira olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!