Kicsi elektronikai csavarokat milyen boltban lehet venni (Budapesten) ami nem webshop?
Tudod mutatni, milyet?
Ha már voltál ilyen boltban, mért nem kérdezted meg, tudtak volna segíteni, hol találsz.
Az összes boltba vittem a csavarokat, megnéztem a csavar részleget, nem volt, kérdeztem az eladót azt mondta nincs egyik sem.
Azt hiszem mindkettő hosszúsága 5mm-nél kissebb, de mivel szeretnék itthon elkezdeni régi dolgokat javítgatni jó ha lenne egy hely, ahová csak beszaladok ha egy csavar hiányzik vagy szétment a menete, stb.
Most hirtelen azt hiszem ez a 2 fajta kéne, de egyik méretet se tudom pontosan így hirtelen:
Pl:
Hihetetlen... Hol kérdezted? Szerintem bármelyik barkácsboltban van.
Ha meg nem, megmondják, hol van.
Itt tehetsz egy próbát.
Ezek egyike sem barkácsbolt...
Ezek lakberendezési nagyáruházak.
Tudod, mi az a barkácsbolt?
Az auchan es a tesco nem barkácsárúházak, de nagyarúházak aminek van barkácsrészlege, ezért tettem egy próbát.
Az OBI és a Praktiker büszkén barkácsárúházaknak hirdetik magukat, és nem lakberendezési üzleteknek, mint pl. a KIK és az IKEA.
Persze ettől még tévedhetek, ezért kedves 8-as a segítségedet kérem: légy szíves írj nekem olyan barkácsarúházakat/boltokat ami nem webshop, és árúsítanak kicsi csavarokat is.
9: Igen, akkor mondd meg, melyik utcában laksz, hogy tudjak neked a Google-ben barkácsboltot keresni, ha már magad nem tudsz...
Esetleg fejből is tudok.
Belvárosban tudok, de ha Békásmegyeren laksz, akkor az neked nem fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!