Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért ég meg mindig a pákahegy...

Miért ég meg mindig a pákahegy? Hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés

Küszködök egy órája egy forrasztással (XT30 csatlakozó), egy kábelt sem tudtam ráforrasztani, már jól felcsesztem magam. Új pákával talán meg tudnám csinálni (mint ahogy párat már megcsináltam), de néhány használat után a pákahegy megég, befeketedik, az ón nem fut végig rajta, csak nagy nehezen megolvad és golyóként lecseppen. Így meg nem lehet forrasztani.

Régebben még segített ez a forrasztókérm, most már ezzel sem megy:

[link]

2020. dec. 16. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Sodort rézvezeték, blankolás után látszanak a réz szálak, más teendő nincs vele, forrasztásra kész." Értem, az akkor más! De ha be akarod futtatni azért probáld meg kibontani a fonatot, éles késsel megkaparni mig tiszta nem lesz, ujrasodorni és jöhet a futtatás!
2020. dec. 16. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Gagyi a páka ennyi.
2020. dec. 16. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Ilyet vegyél ebben nem fogsz csalódni.

[link]

2020. dec. 16. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!