Hol lehet a Topex 40W-os pákához hegyet venni?
Figyelt kérdés
Praktikerben vásároltam, de ott az eladó azt mondta nem lehet kapni hozzá hegyet. Igazából sima 5mm átmérőjű ceruza hegy kéne.2019. febr. 21. 19:52
1/2 anonim válasza:
Gondolom hogy nem az a menetes hanem a leszorítós fajta kell neked. Én is ezt használom.
Legalapvetőbb tipus, tehát jó eséllyel tartanak ilyen hegyet bármelyik híradástechnikai alkatrész boltban.
2/2 anonim válasza:
Bár már régóta normális pákákat használok, de én is ilyennel kezdtem és akkor nem lehetett póthegyet venni (legalábbis az enyémhez). Vastag rézhuzallal pótoltam, egy darabig az is megfelelő. Ha nagyon eloxidálódik akkor le lehet kicsit reszelni és megint jó egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!