Nagyobb mennyiségü papír (reklámújságok meg hasonlók) méretre darabolása egyszerü módszerrel?
Figyelt kérdés
Különbözö projektekhez szükség lenne ilyen papírok pontos méretre vágására úgy, hogy a szélei is szépek legyenek, de nem tudom, mivel.
Ollóval sokáig tart meg fárasztó, késsel nem lesz pontos, a széle meg sokszor nem egyenletes - és más ötletem meg nincs.
#Papír darabolás
2020. dec. 5. 13:41
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, sajnos itt, ahol élek, nincs a közelben nyomda - a tüzökapcsot mint problémát ismerem, az olló sem szereti :) -, meg a másik gond, hogy többféle méretre, formára kellene vágni, egy-egy szériát nem hiszem, hogy megérné így megcsináltatni. Habár a nyomdászok tényleg rendesen, legalább is akikkel eddig találkoztam régebben.
2020. dec. 6. 16:11
12/12 anonim válasza:
Nem vagyok nyomdász. De tényleg jófejek. Amíg működött nálunk a településen nyomda, mindig megcsinálták a könyveim vágását.
10 éve 70.-/db áron.
Esetleg doboz üzemben is bepróbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!