Nagyobb mennyiségü papír (reklámújságok meg hasonlók) méretre darabolása egyszerü módszerrel?
Különbözö projektekhez szükség lenne ilyen papírok pontos méretre vágására úgy, hogy a szélei is szépek legyenek, de nem tudom, mivel.
Ollóval sokáig tart meg fárasztó, késsel nem lesz pontos, a széle meg sokszor nem egyenletes - és más ötletem meg nincs.
Csak nekem nincs nyomdám, valami házi(bb) megoldás kellene.
Meg többféle méret és forma kell, azért annyi nincs, hogy megérné egy nyomdának ezzel foglalkozni.
De köszi, hogy idöt szántál rám!
Köszi a válaszokat.
A vonalzó mellett vágás nem rossz ötlet, csak valószínüleg túl fárasztó.
A karos papírvágóra rákeresek, lehet, hogy az lenne a megoldás!
A karos papírvágó szuper jó, de drága.
6-os: köszi a linket, szerintem az olcsóbb (10-15 ezer körüli) kategória megfelelne nekem!
7-es: köszi az infót, erröl eddig nem is hallottam, érdekes ötlet, de gondolom, régebben tényleg nem volt már lehetöség!
A nyomdászok mind jó fejek!(én is az vagyok)
Én azt javasolnám,hogy keress a környéketeken egy kisebb nyomdát,esetleg dekorost,és kopogj be hozzájuk,-elvágják Neked! Ha van nálad reklámszatyor 1~2 dobozos sörrel,vagy üdítővel,az se rossz....
Egyetlen egyre nagyon figyelj!Sehol NE legyen benne tűzőkapocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!