Papírból készült tárgyak lakkozása mivel?
Figyelt kérdés
Több mindent készítenék papírból (papír kosár, papír gyöngy, stb), ezeket elkészültük után le kellene lakkozni, de az nem derül ki, milyen lakkot kellene használni hozzá?
Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék!
#lakkozás #papír tárgy
2020. okt. 16. 13:27
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez lehet megoldás, de nem túl gazdaságos, a spray sok veszteséggel müködne csak, mert részben kis tárgyakról van szó. Ha nem találok mást, akkor megpróbálom, de inkább olyat keresnék, ami festhetö.
2020. okt. 16. 15:24
3/5 anonim válasza:
Szerintem is a spray a legegyszerűbb.
4/5 anonim válasza:
Úgy tudsz spay- el gazdaságosan lakkozni, hogy egyszerre több tárgyat fújsz, és szorosan egymás mellé tested őket.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt elvileg tudom, a gond az, hogy kicsi - 2-5 cm hosszú, 3-5 mm vastag gyögyökröl van szó, amiket minden oldalról le kellene lakkozni, a fújós módszerrel meg az alsó oldalát nem éri a lakk. Mivel sok száz darabról van szó, nem tudom, hogy lehetne megoldani befújós módszerrel, hogy mindegyik mindenhol rendesen le legyen lakkozva.
Eredetileg ezért keresnék olyat, amibe be lehet mártani a gyöngyöket, úgy garantáltan minden oldalát érné a lakk!
2020. okt. 20. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!