Laura9810 kérdése:
A temperát ha lelakkozom akkor a glicerines víz leoldja a festéket?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy hógömböt szeretnék csinálni és egy kis műlovat át festettem más színűre mert úgy nem tetszett. Féktisztítóval lefújtam és temperával lefestettem. Gondoltam majd teszek rá egy lakk réteget de azt mondta anyám hogy a glicerines víz el fogja oldani róla a festéket. Tényleg le fogja oldani? Ha igen akkor ha csak sima vizet teszek a hógömbe úgy is le fog oldódni?2017. nov. 30. 19:10
1/1 TappancsMancs válasza:
Tempera festményekre való matt vagy fényes lakkot kell rá venni, az nem oldja fel. Vagy valami szintetikus általános lakk sparyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!