Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy wc tartály úszóját elég...

Egy wc tartály úszóját elég 6literre állítani,vagy többre kell?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 19:02
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Utolsó! Alsótartályos platós wcm van. Értem,hogy neked jobban bejön a csobbanós,de én utálom,mert ott meg a csobbanás ellen kell mindig megágyazni,ami pazarló,és a dolgom előtt nincs kedvem ezzel tökörészni.Emellett emésztőrendszeri betegségem is van,ezért fontos,hogy lássam a produktumot.

Ui: rájöttem,hogy ha a nedves wcpapírt magába húzom le,akkor nincs ez a jelenség.

Ui:Mindkét wcm platós,Alföldi csészével,Laguna tartállyal.

2020. okt. 19. 20:14
 12/26 anonim ***** válasza:
Na akkor nem kell csodálkozni semmin, a legrosszabb összeállításod van. Egyszerűen sokkal több víz kell oda, sokáig kell erősen folyatni.
2020. okt. 19. 23:29
 13/26 A kérdező kommentje:
Értem,de az egyik wcmnél semmmi ilyen jelenség nincs. Az is ugyan olyan. Az alsó vagy felső tartály miért számítana?Mert felső tartályból 32es csövön,alsóból 40esen jön általában. Ez úgy tudom kiküszöböli a magasságkülönbséget.
2020. okt. 20. 12:21
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem köszöböli ki a magasságot a vastagabb cső. Ezt pont te tudhatnád a legjobban. Rakd fel ezt is ugyan úgy mint a másikat és minden gondod meg fog oldódni.
2020. okt. 20. 12:34
 15/26 A kérdező kommentje:
Még egyszer! Ugyanúgy alsó tartályos mindkét wcm.Egy videó ahogy öblít: [link]
2020. okt. 20. 13:05
 16/26 A kérdező kommentje:
Most feljebb állítottam 7literte.Megnézem,hogy több nedves törlőkendőnél ugyanúgy jelentkezik-e a jelenség. Pár nap múlva írok.
2020. okt. 20. 14:45
 17/26 anonim ***** válasza:

Ok, szórakozd ki.

Még valami. A budi után hogyan van a csövezés? Rögtön leesik a budicső meredeken, és van a tetőn is kiszellőzője? Vagy van egy vízszintes szakasz vagy csak alig lejtős? Nálam a panelban olyan faszul van megcsinálva a függőlegesből való kikötés, hogy visszafelé lejt az a 70 centis cső. A budi kifolyója persze jóval fölötte van, oszt ment a csodálkozás. Itt a megoldás az, hogy le kell vágni a picsába az ejtőcső után, és egy újat kell beleszarakodni, de ami még cukkerebé teszi a dolgot, hogy ez ragasztott cső 1974-ből :) Nem az a normális összedugdosós amit simán lehetne csereberélni-javítani.

2020. okt. 20. 19:34
 18/26 A kérdező kommentje:
A "problémásabb" wcnél és a másiknál is(ahol semmilyen hiba nem jelentkezik), kb 1 méteres cső meg, a strang még nem volt kibontva. Viszont a "problémásabb" csészénél emlékszem, hogy mikor pár éve vettünk új csészét, a problémásabbnál feltűnt, hogy az excenternél kellett szilikont is használni, mert anélkül csöpögött. Ezt csak azért írtam le, mert szerintem leírtad, a vízszintes cső lesz a ludas.
2020. okt. 20. 20:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Aha, akkor az ott nálad is fosmunka volt a csövesek részéről. Ha nincs elég víz, nem fogja a kevés levinni az ejtőig, és csak halmozódik, halmozódik... nyomjad neki a sok vizet, vagy bontsd ki és tisztességes ejtést csináltass neki. A szilikonos rágányolás tipikus eltaknyolás. Nálam szigszalaggal volt hülyére tekerve.
2020. okt. 20. 22:06
 20/26 A kérdező kommentje:

Írtad,hogy szerinted a platós wc könnyebben eldugul,meg több víz kell hozzá:nekem erről nincs ilyeb tapasztalatom,de két,youtubera feltöltőtt videó pont az ellenkezőjét mutatja:

Egy lapos wcn magazin lehúzása(a wc alsótartályos): [link]

Szintén lapos,de felsőtartályos wcn 10db papírtörlőkendő lehúzása: [link]

Mély,fali,beépített tartályos wcn magazin lehúzása: [link]

Szintén fali,mély,beépített tartályos wcn magazin lehúzása: [link]

Nézd végig őket!

2020. okt. 21. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!