Egy wc tartály úszóját elég 6literre állítani,vagy többre kell?
Utolsó! Alsótartályos platós wcm van. Értem,hogy neked jobban bejön a csobbanós,de én utálom,mert ott meg a csobbanás ellen kell mindig megágyazni,ami pazarló,és a dolgom előtt nincs kedvem ezzel tökörészni.Emellett emésztőrendszeri betegségem is van,ezért fontos,hogy lássam a produktumot.
Ui: rájöttem,hogy ha a nedves wcpapírt magába húzom le,akkor nincs ez a jelenség.
Ui:Mindkét wcm platós,Alföldi csészével,Laguna tartállyal.
Ok, szórakozd ki.
Még valami. A budi után hogyan van a csövezés? Rögtön leesik a budicső meredeken, és van a tetőn is kiszellőzője? Vagy van egy vízszintes szakasz vagy csak alig lejtős? Nálam a panelban olyan faszul van megcsinálva a függőlegesből való kikötés, hogy visszafelé lejt az a 70 centis cső. A budi kifolyója persze jóval fölötte van, oszt ment a csodálkozás. Itt a megoldás az, hogy le kell vágni a picsába az ejtőcső után, és egy újat kell beleszarakodni, de ami még cukkerebé teszi a dolgot, hogy ez ragasztott cső 1974-ből :) Nem az a normális összedugdosós amit simán lehetne csereberélni-javítani.
Írtad,hogy szerinted a platós wc könnyebben eldugul,meg több víz kell hozzá:nekem erről nincs ilyeb tapasztalatom,de két,youtubera feltöltőtt videó pont az ellenkezőjét mutatja:
Egy lapos wcn magazin lehúzása(a wc alsótartályos): [link]
Szintén lapos,de felsőtartályos wcn 10db papírtörlőkendő lehúzása: [link]
Mély,fali,beépített tartályos wcn magazin lehúzása: [link]
Szintén fali,mély,beépített tartályos wcn magazin lehúzása: [link]
Nézd végig őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!