Lehetséges, hogy 1 év után tönkre ment a wc tartály töltőszelepe?
Figyelt kérdés
Egy Laguna tartályom van,kerek 1éve vettük. Az imént lehúzás után sziszeg és egy idő után folyni kezd a víz a csészébe,tehát töltőszelep hiba. Erről úgy bizonyosodtam meg,hogy a sarokszelep elzárása után azonnal elált a folyás. Elég kitisztítani a töltőszelepet szerintetek,vagy venni kell egy másikat.
Ui: mivel és hogyan érdemes tisztítani?
2020. ápr. 30. 00:07
1/5 anonim válasza:
HA nem értesz hozzá akkor vagy szólj valakinek vagy cseréld le újra.
2/5 anonim válasza:
Ilyen velem is volt. Karbantartás volt a vízrendszeren és amikor újra volt víz, nem állt le a wc. Levettem a tartály tetejét és a szelepet, amit az úszó mozgat, az ujjammal "megpöcögtettem". Ettől meg is javult. Feltehetően csak egy rozsdaszemcse akadt bele.
3/5 anonim válasza:
Nem ismerem a jelzett tartály felépítését, de ha tűszelepes, akkor többnyire a szelep van eltömődve és nem zár, a víz pedig a túlfolyón átcsordul.
4/5 anonim válasza:
Az úszón van egy tekerenytű. Tekerd lejjebb a max vízszintet egy centivel.
Ha vízköves az úszó egy éjszakára önts bele ecetet.
5/5 anonim válasza:
elsőreninkább úszó hibára gyanakodnék. megszorul/elakad. esetleg kilyukadt és ment bele víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!