Csütörtökön szereltem fel egy új wc tartályt, tegnapig jól működött. Nagyon lassan tölti fel a tartályt, éphhogy csöpög bele a víz. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
wc tartály2019. dec. 16. 09:32
2/16 anonim válasza:
próbálj meg élesebb képet csinálni
a csap rendesen nyitva van?
a tartályra van garancia?
GEBERIT tartályt kell venni...az működik
3/16 A kérdező kommentje:
A kép éles csak ahová feltöltöttem képmegosztó, egy idő után homályosította valamiért. Amúgy minden nyitva van rendesen, 3 napig kifogástalanul működött a tartály is geberit, egybe vettem az egészet minden geberit rajta egy csomagba volt. Nem lett hozznyúlva csak egyik pillanatról a másikra épphogy csöpög a tartáylba a víz feltöltésnél.
2019. dec. 16. 12:23
4/16 anonim válasza:
Kosz került bele.
Vagy kipucolod belőle, vagy nagyobbra állítod a vízhozamát.
5/16 A kérdező kommentje:
Csináltam 3 videót, nem túl jó minőség mert régi telefonnal csináltam de azért nem olyan vészes.
2019. dec. 16. 12:53
6/16 A kérdező kommentje:
Hogy tudom kipucolni? A vízhozamot hogyan állítom?
2019. dec. 16. 12:54
7/16 anonim válasza:
Vedd le a cső tartályba csatlakozó végét és nézd meg a vizet mennyire jön.
Ha szarul, akkor sarokszelep vagy a csőben van valami.
Ha jól jön a víz, akkor a tartály vízbeeresztő résznél van valami.
Vízmennyiséget csak a csappal állíthatod.
A Geberit 2 csillag végű tekerője az öblítő kis és nagy víz adagot állítja
8/16 anonim válasza:
Szerintem valamit rosszul szereltél!
9/16 anonim válasza:
Ha a sarokszelepet megmozgatva sem javul a helyzet, akkor eldugult a tűszelep. Csavard szép a tűszelepnél a csatlakozást és fújd ki vagy piszkáld ki a szennyeződést a tűvel szemközti lyukból.
10/16 A kérdező kommentje:
Ha valamit rosszul szereltem akkor hogy működött 3 napig jól? Leválasztottam a tartályt a hajlékony csővezetékről, kinyitom a csapot teljesen jól folyik a víz belőle, de ha visszarakom a tartályra (töltőszelepre) akkor csak csöpög. szóval a töltőszeleppel van valami.
2019. dec. 16. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!