Csütörtökön tömték be a fogam gyógytöméssel amit holnap kiszednek, viszont fáj mikor ráharapok ez gond?
Elég nagy lyuk volt,idegek is kint voltak.Vérzett meg minden.Gyógytömést kaptam amit holnap kivesz a doki és rendesen betömi.Viszont amikor eszek akkor fáj ez normális vagy nem?
Anyum mondta lehet,hogy ki kell húzni az idegeket ha fáj mikor ráharapok. Kicsit ettől beparáztam :O
úristen :O
Nekem sok ismerősömnek volt gyökérkezelése és mindenki mondta érzéstelenítő ellenére is nagyon fájt :(
Igazából egy darab tört le a fogamból,de akkor nem fájt,meg semmi gondot nem okozott 2 hónapig,aztán 2-3 hete kezdett nagyon fájni és mivel 3 napig fájdalomcsillapítón éltem,elmentem betömetni.De nem gondoltam,hogy ekkora a baj.Holnap majd kiderül mit mond a doki.
Na voltam. Ez a tömés ami most benne volt az vmi ideg ölő tömés volt.Ki is szedte az idegeket a doki,be se adott érzéstelenítőt.Nem fájt abszolút.Most nyitva hagyta,meg gyógyszeres vattát vagy mit rakott bele. Aztán jövőhét keddig így marad,akkor lesz próbatömés.Ami elvileg vagy 2 hétig benne lesz és utána az igazi tömés.
Amit elfelejtettem megkérdezni,hogy alkoholt pl lehet e inni? Szombaton lesz egyik barátnőm szülinapja.
nem gyógyszeres tömés,most nyitva van a fog.Csak vmi gyógyszeres kis vattákat tett bele a doki,de ez szombatig nagy valószínűséggel jó részt már felszívódik,kijön vagy kitudja..
Gyógyszert nem kell rá szednem,max ha fáj bevehetek fájdalom csillapítót,de mivel az idegeket már kiszedte,nincs mi fájon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!