Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy wc tartály úszóját elég...

Egy wc tartály úszóját elég 6literre állítani,vagy többre kell?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 19:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
Bőven . Enyém 4l , mert egy műa 2 literes teli vizes palack van benne , megzúdul az visz mindent .
2020. okt. 15. 19:19
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen lakásról van szó.
2020. okt. 15. 20:11
 3/26 A kérdező kommentje:
Társasház.
2020. okt. 15. 20:23
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki pár napig.

Ha egy masszívabb kakát is levisz akkor rendben.

Ha nem bír vele akkor állítsd feljebb.

2020. okt. 15. 20:42
 5/26 A kérdező kommentje:

Az az érdekes jelenség miatt kérdezem,mert ha sima száraz wc papírt

ból összesen(összehajtásokkal együtt)15db simán levisz,(együtt egy közepes keménységű termékkel). Viszont lehúzható nedves papírból(Zewa) 5db nál már feltelik és lezuttyan, de nem szokott eldugulni. Van egy másik wcm is a lakásban,ott még 5db nál több Zewa nedves wcpapírt is simán levisz,még 4!! liter vízzel is. Az oka mi lehet?

2020. okt. 15. 21:02
 6/26 anonim ***** válasza:
22%

Nem elírás a 15 darab papír?

Ahol zuttyan, alighanem más az elfolyócső kiképzése. Ha kicsit megtelik, de nem tömődik el, akkor ne izgulj. A 4 liternek bőven elégnek kell lenni. Ha spórolni akarsz, akkor tegyél közvetlenül a vízcsőre egy csapot, amit megnyomva közvetlenül a csőből öblít és csak annyi vizet, ameddig nyomod a csapszelepet. Ehhez viszont kell bizonyos nyomás a vízvezetékcsőben. Szakember eligazít.

2020. okt. 15. 21:37
 7/26 A kérdező kommentje:
Miért hiszed hogy elírás? Kicsit off,de kifejtem(hosszú leszek):nekem fekélyes vastagbélgyulladásom van,ami miatt több papírt kell használnom.A 15levél úgy jön ki,hogy az ember a művelet kezdetén összehajt 4 levél papírt,és úgy kezdi a műveletet. A végén már csak 2lapot. Így jön össze a 15levél papír. Ezt mindkét wc simán leviszi. Viszont a nedves papírból amelyiknél írtam a jelenséget, már 6-7dbnál jelentkezik. Míg a másik wcnél 10is simán lemegy.
2020. okt. 15. 22:21
 8/26 A kérdező kommentje:
Ui: A Schell-szelep nálam nem opció,mert a tartályokhoz csak 3/8csövek mennek,a szelephez tudtommal ennek a kétszerese kell.
2020. okt. 15. 22:22
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
Kedves Kérdező! Így már logikus a 15 db papír, de erről én hogyan is tudhattam volna? Köszönöm a magyarázatot és jó egészséget kívánok!
2020. okt. 16. 08:19
 10/26 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen a budi, illetve felső vagy alsó tartályos.

A csobbanósnál eleve vízbe kerül a cucc, eltűnik, kevesebb víz kell hozzá, míg a platósnál le kell takarítani a platóról, majd utána küldi át a szifonon. Így egyértelmű hogy több víz is kell. (és el lehet adni a szagosítófújkáló vackokat is)

2020. okt. 19. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!