Vízvezeték szerelők, távfűtősök. Hogy nevezik ezt az alkatrészt ?
Az otthon, barkácsolás kategóriába tartoznak még:
- Tv szerelő
- Villanyszerelő
- Esztergályos
- Autószerelő
- stb...
Ha olyan hülye vagy, hogy azért mert otthon van a falban cső, ezért az otthon kategóriába való a kérdés, akkor neked elmentek otthonról.
A távfűtési szakemberek nem otthon teremnek és nincsenek is túl sokan.
Itt hőközpontban levő bazi nagy szivattyúról van szó, nem ilyen kis házi keringtetőről.
Tudom, hogy ezeket a távtartókat árulják boltok, csak nem találom milyen név alatt.
Az esztergályos most nem jöhet szóba, mert olyan kevesen vannak, hogy némelyik 3 hónapra vállal munkát, de a legjobb ajánlat is 2 hét.
11: azt igaz tudod, hogy a moderátor rakta ide, nem én? Ha nem tudod, akkor örülök, hogy ismét segíthettem. És azt tudod, hogy a fűtésnek semmi köze az alkalmazott tudományokhoz? Tudod te egyáltalán mi az alkalmazott tudomány? Az nem az a tudomány, amit alkalmaznak, se nem az, amit alkalmazottak végeznek...
És látod, SolarGyula se találta volna meg valószínűleg a kérdésedet a tudomány kategóriában.
De azért háborogj csak tovább :)
16,
Mióta megy ez gyakori, azóta az alkalmazott tudományokba kerül be minden szakismereti kérdés.
Jössz te és felrúgod a megszokott vonalat, mert ezáltal te is lettél valaki.
Majd küldünk kitüntetést.
Még egyszer mondom, hogy a szakismereti kérdéseknek nincs kategóriája.
Ezért kerülnek a tudományokba és nem az otthon kategóriába.
Vikipédia szerint:
Alkalmazott tudományok:
-alkategóriája: Mérnöki tudományok, melynek alkategóriája : Gépészet.
Úgyhogy a feljelentgető elmehet a bánatba a tudásával.
Vagyis a tudatlanságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!